Ajuts a les entitats que treballen en el món de l’educació a la ciutat de Lleida per a l’any 2021 L10-2 (Convocatòria)

Inici convocatòria
30 agost, 2021
Fi convocatòria
19 setembre, 2021
Organisme Otorgant

AJUNTAMENT DE LLEIDA
REGIDORIA D’EDUCACIÓ, COOPERACIÓ, DRETS CIVILS I FEMINISMES
SERVEI D’EDUCACIÓ

Beneficiaris

Poden ser beneficiàries d’aquests ajuts les persones físiques i/o jurídiques que compleixin els requisits següents:

1. Entitats que treballen vers la promoció de la infància en el seu temps de lleure
2. Entitats que es dediquen al món de l’educació i de la promoció de la infància

Objecte

L’objecte és cofinançar projectes i/o activitats d’entitats que treballen en la ciutat de Lleida que suposin l’organització d’activitats de lleure per als infants i/o activitats que suposin la participació dels infants i els adolescents en la vida quotidiana de la ciutat. I incentivar les iniciatives i actuacions adreçades a promocionar el coneixement i les accions que es desenvolupen en els Objectius de Desenvolupament Sostenible(ODS), els estils de vida saludables, el coneixement dels Drets dels Infants, el treball amb infants i el seu entorn per tal que puguin viure lliures de qualsevol tipus de violència i amb un nivell adequat de protecció, el dret a la identitat i acabar amb els estereotips que provoquen la marginació per motius d’identitat de gènere u orientació sexual, els drets dels nens i nenes amb discapacitat a tenir la millor qualitat de vida possible, sense importar quina siguin les seves necessitats i promoure la millora de l’educació i la sensibilització en relació als efectes del canvi climàtic i l’adaptació a les seves conseqüències.

Requisits

Els criteris objectius en base als quals s’atorgaran els ajuts són:

- Criteris que s’han de complir en la totalitat:
• El projecte/activitat es realitza en la ciutat de Lleida.
• Hi ha una programació detallada del projecte.
• El projecte contempla 3 o més accions diferenciades o més durant la seva execució.
• El projecte dura una setmana o més.
• El projecte implica 20 infants o més o bé 15 famílies o més.
• El projecte Promociona el coneixement i les accions que es desenvolupen en els Objectius de Desenvolupament Sostenible(ODS).

Despesa subvencionable

Despeses subvencionables Es consideraran subvencionables els conceptes inclosos en les categories següents: 1. Compra de material i serveis necessaris per al desenvolupament del programa/projecte. 2. Contractació de personal per al desenvolupament del programa/projecte.

Dotació pressupostària

Dotació pressupostària L’import total de la Convocatòria per l’exercici 2021 ascendeix a 13.600,00 euros.

Quantia

La quantia de l’ajut no podrà superar el 50 % del total de la despesa i/o inversió subvencionable.

Lloc presentació

Les sol·licituds es presentaran per mitjans telemàtics, acompanyades de la documentació que preveuen aquestes Bases, a través de l’apartat de tràmits de la Seu electrònica de l’Ajuntament de Lleida (www.paeria.es/subvencions).

Normativa

Observacions

El termini de justificació serà com a màxim, el dia 30 de setembre de l’any següent al de la convocatòria.
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard