Ajuts a les entitats que treballen en el món de l’educació a la ciutat de Lleida per a l’any 2021 L10-2 (Convocatòria)

Inici convocatòria
30 agost, 2021
Fi convocatòria
19 setembre, 2021
Organisme Otorgant

AJUNTAMENT DE LLEIDA
REGIDORIA D’EDUCACIÓ, COOPERACIÓ, DRETS CIVILS I FEMINISMES
SERVEI D’EDUCACIÓ

Beneficiaris

Poden ser beneficiàries d’aquests ajuts les persones físiques i/o jurídiques que compleixin els requisits següents:

1. Entitats que treballen vers la promoció de la infància en el seu temps de lleure
2. Entitats que es dediquen al món de l’educació i de la promoció de la infància

Objecte

L’objecte és cofinançar projectes i/o activitats d’entitats que treballen en la ciutat de Lleida que suposin l’organització d’activitats de lleure per als infants i/o activitats que suposin la participació dels infants i els adolescents en la vida quotidiana de la ciutat. I incentivar les iniciatives i actuacions adreçades a promocionar el coneixement i les accions que es desenvolupen en els Objectius de Desenvolupament Sostenible(ODS), els estils de vida saludables, el coneixement dels Drets dels Infants, el treball amb infants i el seu entorn per tal que puguin viure lliures de qualsevol tipus de violència i amb un nivell adequat de protecció, el dret a la identitat i acabar amb els estereotips que provoquen la marginació per motius d’identitat de gènere u orientació sexual, els drets dels nens i nenes amb discapacitat a tenir la millor qualitat de vida possible, sense importar quina siguin les seves necessitats i promoure la millora de l’educació i la sensibilització en relació als efectes del canvi climàtic i l’adaptació a les seves conseqüències.

Requisits

Els criteris objectius en base als quals s’atorgaran els ajuts són:

- Criteris que s’han de complir en la totalitat:
• El projecte/activitat es realitza en la ciutat de Lleida.
• Hi ha una programació detallada del projecte.
• El projecte contempla 3 o més accions diferenciades o més durant la seva execució.
• El projecte dura una setmana o més.
• El projecte implica 20 infants o més o bé 15 famílies o més.
• El projecte Promociona el coneixement i les accions que es desenvolupen en els Objectius de Desenvolupament Sostenible(ODS).

Despesa subvencionable

Despeses subvencionables Es consideraran subvencionables els conceptes inclosos en les categories següents: 1. Compra de material i serveis necessaris per al desenvolupament del programa/projecte. 2. Contractació de personal per al desenvolupament del programa/projecte.

Dotació pressupostària

Dotació pressupostària L’import total de la Convocatòria per l’exercici 2021 ascendeix a 13.600,00 euros.

Quantia

La quantia de l’ajut no podrà superar el 50 % del total de la despesa i/o inversió subvencionable.

Lloc presentació

Les sol·licituds es presentaran per mitjans telemàtics, acompanyades de la documentació que preveuen aquestes Bases, a través de l’apartat de tràmits de la Seu electrònica de l’Ajuntament de Lleida (www.paeria.es/subvencions).

Normativa

Observacions

El termini de justificació serà com a màxim, el dia 30 de setembre de l’any següent al de la convocatòria.

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard