Ajuts destinats a la promoció de projectes d’autogestió alimentària adreçats a persones i col·lectius en risc d’exclusió social

Inici convocatòria
1 setembre, 2021
Fi convocatòria
4 octubre, 2021
Organisme Otorgant

AJUNTAMENT DE LLEIDA - ÀREA DE BENESTAR SOCIAL

Beneficiaris

Poden ser beneficiàries d’aquests ajuts les persones físiques i/o jurídiques que compleixin els requisits següents:
- Entitats del tercer sector legalment constituïdes i donades d’alta al registre municipal d’entitats i cooperatives socials de productors i consumidors.

Objecte

CONVOCATÒRIA de subvencions de la Línia subvencionadora L-7.2 concessió d’ajuts per a la promoció de projectes d’autogestió alimentària adreçats a persones i col·lectius en risc d’exclusió social, any 2021.

Requisits

La justificació de les actuacions subvencionades haurà de realitzar-se en un termini màxim de 3 mesos a partir de la data de finalització de les mateixes i com a màxim el dia 31 de març de l’any següent, tal i com s’especifica en les Bases especifiques d’aquesta Línia subvencionadora.

Accions subvencionables

1. Despeses per al desenvolupament de projectes d’autogestió destinats a la producció d’aliments frescos.

2. Despeses per al desenvolupament d’activitats adreçades a la provisió d’aliments per a persones en situació de risc d’exclusió social (menjadors socials, menjadors escolars, entitats socials que presenten cobertura a les necessitats bàsiques, habitatges d’inclusió social, etc.

3. Despeses per al desenvolupament de projectes que incentivin la participació de persones en situació de risc d’exclusió social, en els projectes d’autogestió alimentària.

Dotació pressupostària

7.500,00 €,.

Quantia

La quantia de l’ajut no podrà superar el 50 % del total de la despesa i/o inversió subvencionable.

Lloc presentació

Les sol·licituds es presentaran per mitjans telemàtics, acompanyades de la documentació que preveuen aquestes bases, a través de l’apartat de tràmits de la Seu electrònica de l’Ajuntament de Lleida (www.paeria.es/subvencions).

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard