Ajuts destinats a projectes per a la promoció de la inclusió i innovació social

Inici convocatòria
1 setembre, 2021
Fi convocatòria
4 octubre, 2021
Organisme Otorgant

AJUNTAMENT DE LLEIDA - ÀREA DE BENESTAR SOCIAL

Beneficiaris

Poden ser beneficiàries d’aquests ajuts les persones físiques i/o jurídiques que compleixin els requisits següents:
- Entitats del tercer sector legalment constituïdes i donades d’alta al registre d’entitats municipals.

Objecte

CONVOCATÒRIA de subvencions de la Línia subvencionadora L-7.3 concessió d’ajuts destinats a projectes per a la promoció de la inclusió i innovació social, any 2021.

L’objecte d’aquestes bases és regular la concessió d’ajuts per donar suport en la realització de projectes de l’àmbit de Benestar Social que promoguin la sensibilització ciutadana i la reducció de riscos associats a l’exclusió social, les accions innovadores que facilitin la inclusió des de diferents perspectives (metodologies i models d’intervenció novedosos i/o experimentals, i ús de disciplines i pràctiques diferents) que donin resposta a necessitats emergents. Així com que promoguin la participació de persones en procés d’inclusió social.

Accions subvencionables

1. Despeses per al desenvolupament d’activitats adreçades a la promoció de l’autonomia de les persones en situació de vulnerabilitat social.

2. Despeses per al desenvolupament d’activitats de participació, inclusió i millora de la qualitat de vida de les persones en risc d’exclusió social.

3. Despeses per al desenvolupament d’activitats de promoció del treball transversal i comunitari des de la perspectiva de la pro-acció i la sensibilitat ciutadana en vers les persones en situació de vulnerabilitat social.

4. Despeses per al desenvolupament d’activitats que promoguin la interculturalitat i la relació intergeneracional.

5. Despeses per al desenvolupament de projectes innovadors que promoguin l’ús de metodologies i de diverses disciplines com a resposta a situacions emergents.

Dotació pressupostària

32.263,42 €.

Quantia

La quantia de l’ajut no podrà superar el 50 % del total de la despesa i/o inversió subvencionable.

Lloc presentació

Les sol·licituds es presentaran per mitjans telemàtics, acompanyades de la documentació que preveuen aquestes bases, a través de l’apartat de tràmits de la Seu electrònica de l’Ajuntament de Lleida (www.paeria.es/subvencions).

La justificació de les actuacions subvencionades haurà de realitzar-se en un termini màxim de 3 mesos a partir de la data de finalització de les mateixes i com a màxim el dia 31 de març de l’any següent, tal i com s’especifica en les Bases especifiques d’aquesta Línia subvencionadora.

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard