Ajuts pel suport a les entitats de l’àmbit de serveis socials

Inici convocatòria
1 setembre, 2021
Fi convocatòria
4 octubre, 2021
Organisme Otorgant

AJUNTAMENT DE LLEIDA - ÀREA DE BENESTAR SOCIAL

Beneficiaris

Poden ser beneficiàries d’aquests ajuts les persones físiques i/o jurídiques que compleixin els requisits següents:

1. Estar legalment constituïda com a entitat sense ànim de lucre, tenir presència social i base social a la ciutat de Lleida i demostra l’experiència mínima d’un any i realitzin tasques arrelades al territori i amb continuïtat en el temps.

2. Estar inscrita en el Registre d’Entitats de l’Ajuntament de Lleida i tenir-hi les dades actualitzades

3. Pertànyer a l’àmbit dels Serveis socials.

4. Complir els requisits legals pertinents

5. Que estiguin gestionades per personal voluntari i/o per personal contractat laboralment, que no superi el 50% de la jornada ordinària, establerta pel conveni col·lectiu d’aplicació.

6. Que no disposin de fons propis superiors a 35.000 €.

Objecte

CONVOCATÒRIA de subvencions de la Línia subvencionadora L-7.4 concessió d’ajuts destinats donar suport a les entitats de l’àmbit dels serveis socials, any 2021.

L’objecte d’aquestes bases és regular la concessió d’ajuts per donar suport a la tasca de les entitats de l’àmbit de Serveis Socials per la seva funcionalitat i sostenibilitat.

Accions subvencionables

1. Despeses de personal, manteniment i subministraments de les entitats socials, necessàries per donar continuïtat a l’activitat i projectes de les entitats.

2. Despeses destinades a enfortir i dotar a les entitats del tercer sector d’una major estabilitat econòmica.

Dotació pressupostària

7.000,00 €.

Quantia

La quantia de l’ajut no podrà superar el 50 % del total de la despesa i/o inversió subvencionable.

Lloc presentació

Les sol·licituds es presentaran per mitjans telemàtics, acompanyades de la documentació que preveuen aquestes bases, a través de l’apartat de tràmits de la Seu electrònica de l’Ajuntament de Lleida (www.paeria.es/subvencions).

La justificació de les actuacions subvencionades haurà de realitzar-se en un termini màxim de 3 mesos a partir de la data de finalització de les mateixes i com a màxim el dia 31 de març de l’any següent, tal i com s’especifica en les Bases especifiques d’aquesta Línia subvencionadora.

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard