Beca de Cooperació al Desenvolupament en Endocrinologia Pediàtrica 2022 de la FSEEP (Convocatòria)

Inici convocatòria
1 febrer, 2022
Fi convocatòria
28 febrer, 2022
Organisme Otorgant

FUNDACIÓN SOCIEDAD ESPAÑOLA DE ENDOCRINOLOGÍA PEDIÁTRICA

Objecte

L'objectiu de la beca és donar suport al desenvolupament d'un Projecte de Cooperació al Desenvolupament, en l'àrea de l'Endocrinologia Pediàtrica.

Requisits

Els requisits que han de complir els aspirants són:

- Sol·licitar el projecte en nom d'una entitat/grup de cooperació, indicant denominació completa, NIF, domicili, naturalesa jurídica, data de constitució, finalitats de l'entitat, data i activitat amb la qual es va iniciar la cooperació al desenvolupament. També podran sol·licitar-ho membres de la SEEP, a títol individual.

- Adjuntar una descripció detallada del projecte:

- Justificació, context, hipòtesi de treball, objectius, pla d'execució i indicadors del grau de consecució dels objectius i fonts de verificació.

- Breu CV del sol·licitant.

- Pressupost, on consti l'estructura del finançament, un desglossament pressupostari detallat, indicant unitats i costos unitaris, i finalment els recursos materials i humans.

- Anàlisi de viabilitat i sostenibilitat del projecte

Dotació pressupostària

La quantia de la beca és de 10.000 euros i tindrà periodicitat anual.

Lloc presentació

La sol·licitud es realitzarà a: https://intranet.pacifico-meetings.com

Normativa

Observacions

El lliurament de la beca es realitzarà en el Congrés de la SEEP.

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard