Concurs artístic amb motiu del 150è aniversari de Creu Roja a Lleida

Inici convocatòria
18 octubre, 2022
Fi convocatòria
18 novembre, 2022
Organisme Otorgant

Creu Roja Lleida

Beneficiaris

Hi pot participar qualsevol persona matriculada en un centre educatiu de la província de Lleida durant el curs escolar 2022-2023 i que no es dediqui professionalment al sector gràfic, disseny o art.

En cas que la persona participant sigui menors d’edat, s’haurà d’aportar la corresponent autorització degudament complimentada per part dels progenitors o tutors legals. Cal complimentar l’annex: “Model autorització menors d’edat” (disponible al final d'aquest text de bases).

Les persones participants podran presentar un màxim de 2 obres originals.

Objecte

L’objecte d’aquest concurs és elaborar un treball artístic per commemorar la celebració dels 150 anys de Creu Roja a la ciutat de Lleida.

Requisits

La composició artística ha de reflectir i representar gràficament mitjançant la seva creativitat i interpretació algun o tots els 7 principis fonamentals de la Creu Roja (Humanitat, Universalitat, Caràcter Voluntari, Neutralitat, Independència, Unitat Imparcialitat) i/o la història de la Creu Roja a la ciutat de Lleida.
Podeu trobar més informació sobre la història i els principis fonamentals de Creu Roja a la nostra pàgina web: https://www2.cruzroja.es/sobre-cruz-roja.

Lloc presentació

a les oficines de la Creu Roja a Lleida: DEPARTAMENT DE MARCA I COMUNICACIÓ Creu Roja Lleida C/Henri Dunant, 1  25003 LLEIDA

5. PREMIS

S’estableixen 3 premis per als 3 millors treballs presentats.

El primer premi per la persona guanyadora serà un ordinador portàtil model HP 255 G8 – Ryzen 5 3500U / 2.1 GHz – Win 10 Home 64 bit – 8 GB RAM – 256 GB valorat en 598,28€ (cinc-cents norant-vuit euros i vint-i-vuit cèntims) gentilesa de Servicios Microinformática S.A. (SEMIC).

El segon permi serà un val regal per valor de 100€ gentilesa de Grup Wala-Unipreus per a les botigues físiques del grup (no vàlid per a la seva botiga online)

El tercer premis serà 2 entrades per a veure l’espectacle “El Testament” de Zum-Zum Teatre al Teatre Municipal de l’Escorxador de Lleida, el proper dijous, 22 de desembre a les 20 hores. Premi gentilesa del Teatre Municipal de l’Escorxador de Lleida.

6. JURAT I SELECCIÓ

La selecció de l’obra guanyadora es realitzarà per part d’un jurat constituït amb caràcter provisional per la presidenta de Creu Roja Lleida o persona en qui delegui, i dues persones vinculades al món del disseny/art de Lleida.

A l’hora de valorar les obres es tindran en compte l’originalitat, la creativitat i la qualitat artística de l’obra, així com es pugui identificar i representar en ella la commemoració del 150è aniversari de Creu Roja Lleida.

7. TREBALLS PRESENTATS

La persona participant ha ser propietària dels drets sobre les imatges i elements utilitzats en la composició artística, o bé tractar-se de recursos de lliure ús, sent ell l’últim responsable de l’obra presentada.

Les persones participants que es presentin al concurs autoritzen a la Creu Roja a exposar els seus treballs públicament i també a reproduir-los en els suports digitals i físics, que la Institució, considerin oportú en cada moment, per un període de temps indefinit i sempre per finalitats pròpies de Creu Roja, més enllà de la celebració i commemoració del 150è aniversari.

8. COMPROMISOS DELS PARTICIPANTS I DEL GUANYADOR/A

Els participants del concurs es comprometen a cedir gratuïtament a la Creu Roja els drets d’utilització de la seva obra així com de reproducció de l’obra presentada en els diferents formats que es troben al mercat.

La persona que en resulti guanyadora, a més, es compromet, en la mesura del possible, a assistir a l’acte institucional de commemoració del 150è aniversari que es celebrarà a Lleida, on es donarà a conèixer l’obra a la societat i als mitjans de comunicació.

9. TERMINI I FORMA DE PRESENTACIÓ OBRES

El termini de presentació de les obres serà des de la publicació d’aquestes bases fins al 18 de novembre de 2022 a les 14:00 hores.
L’autor/a haurà d’enviar el disseny o dissenys via postal o bé dur-los presencialment (de dilluns a dijous de 9 a 14 hores  i de 16 a 19 hores  i divendres de 9 a 14 hores) a les oficines de la Creu Roja a Lleida:

DEPARTAMENT DE MARCA I COMUNICACIÓ
Creu Roja Lleida
C/Henri Dunant, 1
25003 LLEIDA

Tant si s’envien els dissenys via postal com si es porten presencialment a les oficines, les persones participants han d’entregar dos sobre tancats, amb el títol: Concurs artístic 150è aniversari de Creu Roja Lleida i el nom de l’obra a cada sobre.

El Sobre 1 haurà d’incloure:

a)    l’obra impresa en color i amb bona resolució en format DIN-A4 o DIN-A3.
b)    l’obra en format digital.

l Sobre 2 haurà d’incloure-hi:

a)    Títol de l’obra i breu explicació de la mateixa
b)    Nom i cognoms de l’autor/a.
c)    Autorització degudament complimentada i signada per part dels progenitors i/o tutors legals per presentar-se al concurs, en cas de ser menors d’edat.
d)    Nom del centre educatiu on estudia (cal adjuntar comprovant de matriculació al curs 2022-2023).
e)    Telèfon de contacte (preferiblement telèfon mòbil).
f)    Correu electrònic de contacte.

10. RESOLUCIÓ DEL JURAT

Finalitzat el termini de presentació de les obres, el jurat es reunirà i donarà a conèixer públicament, per mitjà de les xarxes socials de Creu Roja Lleida la persona guanyadora.

11. DRETS DE PROPIETAT

Els i les autors/es cedeixen en exclusiva a la Creu Roja els drets de propietat de la seva obra així com autoritzen a la Creu Roja la seva reproducció i difusió pels mitjans que es creguin oportuns en cada moment per la Institució.

12. ACCEPTACIÓ DE LES BASES

La participació en aquest concurs implica l’acceptació d’aquestes bases, així com totes les resolucions que pugui adoptar Creu Roja Lleida sobre aquest concurs.

13. PUBLICITAT

Es podrà accedir al text íntegre de la present convocatòria a xarxes socials o bé a través de l’apartat de notícies de la web de la Creu Roja.

14. INFORMACIÓ

Per a qualsevol aclariment o consulta, les persones interessades podran posar-se en contacte amb el Departament de Marca i Comunicació de Creu Roja Lleida (C/Henri Dunant, 1, 25003 de Lleida), enviant un correu electrònic a lleida@creuroja.org

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard