Convocatòria per l’adjudicació del 0,7% del pressupost col·legial 2020 i 2021 desinat a solidaritat

Inici convocatòria
1 desembre, 2021
Fi convocatòria
31 desembre, 2021
Organisme Otorgant

Col·legi de l'advocacia de Lleida

Beneficiaris

Les entitats i organitzacions no governamentals sense afany de lucre, que treballin exclusivament en lluitar contra la pobresa i l’exclusió social, tant en el nostre territori com a l’estranger.

Podran optar a les ajudes les entitats sense ànim de lucre, que gestionin el projecte per al qual sol·liciten l'ajuda i que realitzin la seva activitat en el àmbit de la província de Lleida. Entitats sense ànim de lucre degudament constituïdes. Els projectes es poden presentar conjuntament per més d’una entitat. Valorem especialment les petites entitats i les de voluntariat.

Objecte

Consulta les bases

Requisits

Totes les entitats i organitzacions no governamentals que vulguin optar a l'assignació de solidaritat en la present convocatòria, hauran de presentar:
1. Una sol·licitud per escrit, dirigida a l’ÀREA DE DRETS I SOCIETAT DEL COL·LEGI DE L’ADVOCACIA DE LLEIDA, on s’inclouran les dades d’identificació complertes de l’entitat o organització, indicant la persona de contacte, el telèfon i un correu electrònic per poder realitzar les comunicacions.
2. Un breu resum explicatiu de les finalitats i objectius de la entitat o organització, i les tasques i accions que dur a terme, especificant quin són els seus destinataris.
3. Un resum explicatiu presentant el projecte o projectes que s’estiguin executant o es pretenguin iniciar durant l’any 2022.
4. Opcionalment, material audiovisual i escrit relatiu als projectes presentats.

Accions subvencionables

Amb caràcter general es consideraran despeses subvencionables, totes aquelles que
necessàriament es corresponguin amb la naturalesa del projecte a finançar. L'activitat
que origina la despesa ha de ser necessària per a l'execució del projecte subvencionat
i s'ha de reflectir en el formulari del projecte. La despesa subvencionable haurà de
produir entre l'1 de gener i el 31 desembre de l’any en curs.
• Material d’oficina: paper, impresos i altre material.
• Materials diversos que tinguin com a objecte l’execució del projecte: materials
de manualitats i jocs/ productes farmacèutics, ...
• Sou dels professionals que realitzen l’atenció directa
• Despeses de formació del voluntariat que participi en el projecte.
• Arrendament dels bens immobles o mobles en els que realitzar el projecte.
• Despeses referides a la reparació i conservació dels elements immobles en els
que realitzar el projecte.
• Despeses de dietes, viatge i allotjament per a usuaris (beneficiaris) del projecte.

Dotació pressupostària

La quantitat total assignada per a l’ajut de solidaritat, en aquesta convocatòria 2020 / 2021 és de 10.384 €, dels quals, 5.334€ corresponen a l’any 2020 i 5.050€ corresponen a l’any 2021.

Lloc presentació

La presentació de la documentació sol·licitada en aquesta convocatòria es realitzarà exclusivament per correu electrònic a la següent adreça: dretshumansestrangeria@advocatslleida.org

Fa més de 18 anys que el Col·legi de l’Advocacia de Lleida adjudica el 0,7% del seu pressupost anual a alguna entitat o col·lectiu que treballi en favor de les persones en risc d’exclusió social o en el desenvolupament dels grups més necessitats.

La situació de pandèmia viscuda l’any passat va fer impossible convocar l’adjudicació del 0,7% corresponent a l’any 2020, motiu pel qual, aquest any s’ha acordat adjudicar de forma conjunta els imports corresponents al 2020 i 2021.

Per aquesta raó, novament, dirigim la present convocatòria a totes les entitats i organitzacions no governamentals que treballen al servei dels més desfavorits, perquè puguin optar a la assignació del 0,7% dels anys 2020 i 2021, donant a conèixer la seva tasca i els projectes que duen a terme en la lluita contra la pobresa i l’exclusió social.

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard