Convocatòria de borses d’ajuda a la formació de l’IDHC

Beques per realitzar el 39è Curs de Drets Humans

Inici convocatòria
26 gener, 2021
Fi convocatòria
10 febrer, 2021
Organisme Otorgant

Institut de Drets Humans de Catalunya

Beneficiaris

Persones vinculades a organitzacions o col·lectius de defensa dels drets humans i del medi ambient (personal laboral, voluntari i/o col·laborador), que resideixin i es trobin a Catalunya durant el període de celebració del curs.

Objecte

Les bosses tenen per objecte cobrir les despeses de matrícula del curs i del desplaçament a les sessions presencials (sempre que la situació sanitària permeti la seva celebració)*

Convocatòria de cinc bosses d’ajuda a la formació per a realitzar el 39è Curs de Drets Humans que se celebrarà de manera semipresencial a Barcelona, del 12 al 29 d’abril del 2021.

Persones destinatàries

Persones vinculades a organitzacions o col·lectius de defensa dels drets humans i del medi ambient (personal laboral, voluntari i/o col·laborador), que resideixin i es trobin a Catalunya durant el període de celebració del curs.

Objecte i dotació econòmica

Les bosses tenen per objecte cobrir les despeses de matrícula del curs i del desplaçament a les sessions presencials (sempre que la situació sanitària permeti la seva celebració)*.

La dotació econòmica de les bosses és d’un màxim de 180 euros per a les despeses de desplaçament. Aquesta quantitat s’estipularà en funció del cost del transport públic del municipi de procedència a Barcelona, on es realitza el curs.

*Si la situació sanitària no permet la celebració de les sessions presencials, es duran a terme de manera virtual i no s’abonarà la quantitat prevista per als desplaçaments.

Presentació de candidatures

El termini per a presentar candidatures finalitza el 10 de febrer de 2021.

Per a presentar-se a la convocatòria és necessari emplenar el formulari de sol·licitud disponible en aquesta pàgina web i adjuntar la documentació requerida.

Consultar les bases de la convocatòria i les instruccions per a emplenar el formulari.

Resolució

El 18 de febrer es comunicarà la resolució de la convocatòria a totes les persones candidates mitjançant correu electrònic

Una comissió d’adjudicació, formada per representants de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament i de l’Institut de Drets Humans de Catalunya, serà l’encarregada de valorar les candidatures rebudes i triar a les persones beneficiàries.

La comissió d’adjudicació podrà comunicar-se amb les persones candidates per a valorar la seva idoneïtat.

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard