Convocatòria de subvencions per a projectes d’acció climàtica liderats per joves

Inici convocatòria
15 novembre, 2021
Fi convocatòria
31 gener, 2022
Organisme Otorgant

Fundación Ayuda en Acción mediante proyecto EU DEAR: CSO – LA2019/410-122 – “1Planet4All –
Empowering youth, living EU values, tackling climate change”.

Dotació pressupostària

L'import total de la convocatòria és de 24.000€.

Quantia

La quantia mínima i màxima que es finançarà és de 8.000€, per tant es finançaran tres propostes que s'atorgaran a tres entitats diferents. Només es pot presentar una proposta per entitat.

Lloc presentació

Per poder ser valorades, les propostes s'han d'enviar al correu electrònic: 1Planet4All@ayudaenaccion.org

En el marc del projecte 1Planet4All, Fundació Ajuda en Acció obre la convocatòria de subvencions per a projectes d’acció climàtica liderats per joves. Aquesta convocatòria pretén impulsar projectes d’acció pel clima, a Espanya, adreçats a joves entre 15 i 35 anys. Es finançaran tres propostes per un valor de 8.000€.

Objectiu
L’objectiu de la present convocatòria és impulsar i donar suport a iniciatives juvenils centrades en l’acció davant del canvi climàtic.
Les propostes hauran de versar, prioritàriament, al voltant d’alguna de les temàtiques del projecte 1Planet4All:

  • Migracions climàtiques.
  • Producció sostenible i consum responsable.
  • Emergència climàtica i salut.
  • Educació per al desenvolupament sostenible.

Les activitats plantejades en la proposta hauran de centrar-se en almenys una de les tres següents línies d’actuació:

  • Sensibilitzar: promoure el coneixement i la informació veraç, combatre les notícies falses i, en definitiva, fomentar la qualitat de la informació al voltant de l’emergència climàtica, així com l’adopció d’un coneixement crític sobre la responsabilitat dels països desenvolupats en les causes i conseqüències.
  • Formar: mitjançant eines com tallers, webinars i material audiovisual, entre d’altres, es cercarà oferir a la joventut eines per assumir un paper actiu en la lluita davant del canvi climàtic.
  • Fomentar la participació activa de la joventut: es recolzarà els i les participants perquè puguin desenvolupar les seves pròpies solucions individuals i col·lectives per frenar el canvi climàtic, prenent sempre com a referència l’Agenda 2030 i els seus objectius de desenvolupament sostenible.

 

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard