Convocatòria per presentar candidatures al Premi Solidaritat 2022

Inici convocatòria
14 novembre, 2022
Fi convocatòria
20 desembre, 2022
Organisme Otorgant

Institut de Drets Humans de Catalunya

Objecte

Reconèixer a persones, col·lectius i entitats destacades per la seva tasca en favor dels drets humans a Catalunya.

Requisits

Les candidatures han de referir-se a persones, col·lectius o entitats que desenvolupen la seva activitat principal a Catalunya.

No s'acceptaran candidatures referides a qualsevol administració pública.

Quantia

El Premi Solidaritat consisteix en una obra artística i un reconeixement públic.

Lloc presentació

Per a presentar candidatures ha d'emplenar-se el formulari, disponible a la pàgina web de l'IDHC: www.idhc.org.

Presentació de candidatures

Per a presentar candidatures ha d’emplenar-se el formulari, disponible a la pàgina web de l’IDHC: www.idhc.org.

Al formulari han de constar les activitats i mèrits de la candidatura proposada i pot complementar-se amb un màxim de tres documents que sustentin i acreditin els mèrits.

S’ha d’indicar el nom i dades de contacte de la persona o col·lectiu proposat, així com el nom i contacte de la persona o col·lectiu que presenta la candidatura.

El termini per a presentar candidatures finalitza el 20 de desembre de 2022.

Qualsevol persona, grup de persones, col·lectiu o organització poden presentar candidatures.

No s’acceptaran candidatures pròpies ni candidatures procedents de qualsevol administració pública.

Jurat

El jurat del Premi Solidaritat està format per membres de la junta directiva de l’Institut de Drets Humans de Catalunya i per persones rellevants en la defensa dels drets humans a Catalunya.

Premi

El Premi Solidaritat consisteix en una obra artística i un reconeixement públic.

Concessió

La concessió del Premi Solidaritat 2022 es farà pública el gener de 2023.

Acte de lliurament

El Premi Solidaritat es lliura en un acte en el Parlament de Catalunya.

Menció especial mitjans de comunicació

En el marc del Pemi Solidaritat, i amb l’objectiu de reconèixer a mitjans i professionals que, en l’exercici de la seva tasca divulgativa i informadora, aborden de manera clara i decidida la defensa, protecció i promoció dels drets humans, l’IDHC atorga una menció especial mitjans de comunicació. La junta directiva de l’IDHC decideix la menció a iniciativa pròpia i, per tant, no s’accepten candidatures.

Bases_PremiSolidaritat_2022_cat(1)

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard