Finançament d’activitats (Tejiendo derechos)

OXFAM Intermón

Inici convocatòria
6 setembre, 2023
Fi convocatòria
31 octubre, 2023
Organisme Otorgant

OXFAM Intermón

Beneficiaris

Organitzacions de la societat civil

Objecte

L'objectiu general d'aquesta convocatòria és finançar iniciatives desenvolupades per organitzacions de la societat civil que contribueixin a promoure els drets humans, la llibertat, la solidaritat, la igualtat, la justícia -inclosa la justícia de gènere-, la dignitat humana i altres drets de la Carta dels Drets Fonamentals de la UE.

Dotació pressupostària

554.573€

Volem contribuir a promoure els drets de les persones que més pateixen les desigualtats socials i la discriminació a Espanya, donant suport a la tasca de les organitzacions de la societat civil actives en la defensa de drets.

Conscients que un dels principals reptes del teixit associatiu espanyol és l’accés al finançament, obrirem tres convocatòries per impulsar activitats que contribueixin a promoure els drets humans, la llibertat, la solidaritat, la igualtat, la justícia, la dignitat humana i altres drets de la Carta dels Drets Fonamentals de la UE.

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard