[Oferta laboral] Integrador/a Social (Dinamitzador)

Inici convocatòria
20 abril, 2021
Fi convocatòria
2 maig, 2021
Organisme Otorgant

Creu Roja Lleida

Requisits

CFGS en Integració Social i/o similar
Aportar el certificat negatius del Registre Central de Delinqüents Sexuals Carnet de conduir tipus B en vigor

Lloc presentació

Per accedir com a candidat en l'oferta entra a https://cruzroja.epreselec.com/Ofertas/Ofertas.aspx, pots filtrar per província, dóna d'alta el teu CV i inscriu- te en l'oferta per entrar en el procés de selecció. No s'admetran currículums enviats per una altra via diferent a la web / Infojobs. Es obligatori inscriure’s a l’oferta laboral per accedir al procés.

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard