[Oferta laboral] Psicòleg/a atenció a persones refugiades o sol·licitants d’asil

Inici convocatòria
19 abril, 2021
Fi convocatòria
2 maig, 2021
Organisme Otorgant

Creu Roja Lleida

Requisits

Formació relacionada amb l'atenció a persones immigrades o refugiades
Llicenciatura o Grau en Psicologia i Estar col·lectiat/ada
Carnet B de conduir en vigència
Aportar el certificat negatius del Registre Central de Delinqüents Sexuals

Lloc presentació

Per accedir com a candidat en l'oferta entra a https://cruzroja.epreselec.com/Ofertas/Ofertas.aspx, pots filtrar per província, dóna d'alta el teu CV i inscriu- te en l'oferta per entrar en el procés de selecció. No s'admetran currículums enviats per una altra via diferent a la web / Infojobs. Es obligatori inscriure’s a l’oferta laboral per accedir al procés.

La persona seleccionada s’incorporarà a l’equip del Programa Integral D’atenció A Persones Sol·licitants D’asil I Beneficiaries De P.I. Les seves principals tasques i funcions seran:
 • Atenció individualitzada per tal de fer la valoració de l’estat psicològic de les persones ateses per tal de fer una diagnosi i si s’escau, elaborar un pla de treball individualitzat
 • Treballar amb les persones per tal que adquireixin les habilitats i recursos personals necessaris per millorar les possibilitats d’adaptació i integració al nostre país. Elaboració, disseny i implementació de sessions grupals i individuals
 • Les atencions seran individuals però també grupals.
 • Seguiment dels casos.
 • Participar activament en les reunions d’equip.
 • Gestió de la documentació del projecte: elaboració d’informes i
 • memòria d’activitat, gestió d’expedients…..
 • Introducció de dades a les aplicació de l’Entitat.
 • Treball en equip.
 • Gestió pressupostària del projecte.
 • Assistència a les reunions de seguiment del projecte tant a nivell autonòmic com estatal.

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard