Premi Francesc Candel 2022 (Convocatòria)

Inici convocatòria
13 setembre, 2022
Fi convocatòria
27 octubre, 2022
Organisme Otorgant

FUNDACIÓ CARULLA

Beneficiaris

Aquesta convocatòria està orientada a creadors i creadores –persones físiques o jurídiques– amb una trajectòria mínima de dos anys i que acreditin experiència prèvia en el treball amb persones en situació de vulnerabilitat.

Objecte

El Premi Francesc Candel, convocat per la Fundació Carulla, té com a objectiu impulsar un projecte artístic realitzat en una organització social que busca com a finalitat la cohesió social, des de la inclusió de persones migrades.

La convocatòria recull i dona continuïtat als aprenentatges de les últimes accions, jornades i convocatòries de la Fundació Carulla en què ha posat el focus en la recerca de respostes als reptes socials mitjançant la utilització de les arts i la cultura.

Requisits

Els projectes han de desenvolupar-se a Catalunya i hauran de tenir una durada de dos anys, que s’iniciarà durant el primer trimestre de 2023.

Dotació pressupostària

S’atorgarà una dotació de 15.000 euros a un (1) únic projecte seleccionat, d’entre tres de finalistes.

Lloc presentació

Per optar al Premi Francesc Candel 2022, cal emplenar el formulari d’inscripció i adjuntar-hi la documentació que s’hi demana a www.fundaciocarulla.cat.

Els projectes poden ser inèdits o bé poden ser noves fases d’un projecte que s’estigui desenvolupant que suposin un salt qualitatiu i innovador. En tot cas, els projectes que concorren al premi no han d’estar subjectes a cap tipus de contracte, llicència o drets d’autor (copyright) previs o a altres drets excepte els propis de les autores i dels autors del projecte o bé ja han estat cedits a l’organització o a persona física participant. La proposta ha de ser fruit d’un procés d’ideació conjunta entre l’artista i l’entitat social que treballi amb persones migrades i, per això, s’haurà d’acreditar aquesta col·laboració. També s’hi podran aportar altres aliances que donin valor al projecte, com amb entitats educatives.

Els projectes poden emmarcar-se dins el desenvolupament de la convivència; el coneixement del context cultural i l’ús social del català, tenint en compte la diversitat existent; la sensibilització sobre la cultura de la diversitat cultural; la participació de dones i joves immigrants en àmbits culturals; una visió positiva de la diversitat en els mitjans de comunicació; el sentiment de pertinença i el treball per a la construcció d’entorns més inclusius per a totes les persones. Ha de tractar-se de projectes que es fonamentin en la incorporació de les dinàmiques artístiques de manera transversal i integrades en l’activitat de les entitats socials, sumant el treball de creació i el treball social en la intervenció.

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard