Premi ICIP Constructors de Pau, per a l’any 2022 (Convocatòria i Modificació de bases)

Inici convocatòria
25 novembre, 2021
Fi convocatòria
24 gener, 2022
Organisme Otorgant

INSTITUT CATALÀ INTERNACIONAL PER LA PAU (ICIP)

Beneficiaris

Poden optar al Premi les persones físiques i les persones jurídiques sense ànim de lucre, d'arreu del món, que hagin contribuït de manera destacada a la construcció i el foment de la pau, a Catalunya o a qualsevol altre país.

Podrà presentar candidatures al Premi qualsevol persona física, jurídica o subjecte amb capacitat d'obrar que reuneixi els requisits establerts a les normes de procediment administratiu i a la resta de l'ordenament jurídic.

S'admetrà tant les candidatures que es presentin a si mateixes com aquelles que siguin presentades per una tercera persona

Objecte

Convocar l'onzena edició del Premi ICIP Constructores de Pau per a l'any 2022.

El Premi ICIP Constructores de Pau, que s'atorga amb caràcter anual d'acord amb les disponibilitats pressupostàries, té per objecte premiar persones físiques i jurídiques que per la seva trajectòria o per actuacions i obres concretes hagin tingut un paper rellevant en la construcció i el foment de la pau, tot impulsant els valors i la pràctica de la cultura de la pau, de la no-violència, de la seguretat humana, del desarmament o de la resolució pacífica de conflictes.

Requisits

Només s'admetrà un màxim de dues candidatures per sol·licitant.

Dotació pressupostària

otar econòmicament el Premi ICIP Constructores de Pau, per a l'any 2022, amb un import màxim de 6.000 euros, i amb una escultura creada pel Premi Nobel de la Pau Adolfo Pérez Esquivel anomenada Porta del sol.

Lloc presentació

La presentació de sol·licitud s'efectuarà i es trametrà preferentment pels mitjans telemàtics de Tràmits gencat (tramits.gencat.cat) mitjançant la Seu electrònica (seu.gencat.cat). En cas de tramitació presencial, aquestes sol·licituds es presentaran a l'oficina de registre de l'ICIP (carrer Tapineria, 10, 3a planta, 08002 Barcelona) preferentment, sense perjudici de fer ús de la resta de mitjans establerts en la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, i la Llei 26/2010, de 3 d'agost, dins el termini establert en la convocatòria. Les sol·licituds presentades fora de termini no s'admetran a tràmit. Les sol·licituds per presentar candidatures al Premi es formalitzaran en imprès normalitzat, que es podrà descarregar des de la Seu electrònica (seu.gencat.cat) en el canal que correspongui, mitjançant els formularis normalitzats que es faciliten a través del web Tràmits gencat (tramits.gencat.cat), i que també es poden obtenir a la seu de l'ICIP (carrer Tapineria, 10, 3a planta, 08002 Barcelona).

Normativa

Observacions

Modificar les bases 4.2 i 6.3 de l’annex de la Resolució EXI/77/2020, de 14 de gener, que queden redactades de la manera següent:

“4.2 No s’admetran les candidatures que es proposin a si mateixes.”

“6.3 El termini màxim per presentar les sol·licituds serà de tres (3) mesos a comptar des de l’endemà de la data de publicació de la convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC).”

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard