Premis als millors treballs universitaris en l’àmbit del tercer sector, l’economia social o les cooperatives

Inici convocatòria
12 abril, 2022
Fi convocatòria
16 setembre, 2022
Organisme Otorgant

Generalitat de Catalunya. Departament d'Empresa i Treball, amb la col·laboració de la Fundació Roca i Galès

Beneficiaris

Poden optar al premi aquelles persones que hagin presentat un TFG o un TFM o de Postgrau en una institució acadèmica situada a Catalunya, obtenint una qualificació superior o igual a 7 sobre 10. Els TFG, TFM o TFP han d’haver estat supervisats pel professorat o persona tutora de la facultat on estigui matriculat l’alumne, d’acord amb la normativa dels centres respectius.
Nomes s’admetrà una sol·licitud per TFG o,TFM o TFP presentat, independentment del nombre de persones que l’hagin realitzat.

Objecte

Premis als millors TFG i TFM o de Postgrau presentats entre el 22 de setembre de 2021 i el 16 de setembre de 2022 i que versin sobre el tercer sector, l’economia social o les cooperatives.

Requisits

1. La temàtica del TFG o TFM o TFP ha de fer referència a una temàtica vinculada al tercer sector, l’economia social o les cooperatives.
2. Els TFG o TFM o TFP, han d’haver estat presentats entre el 22 de setembre de 2021 i el 16 de setembre de 2022.
3. Han de ser treballs originals, que compleixin amb la normativa de la institució acadèmica en la que han estat presentats, i han d’haver estat qualificats per la universitat amb una nota igual o superior a 7.
4. La llengua emprada en el treball pot ser català, castellà o anglès.

Dotació pressupostària

S’atorgaran un màxim de 7 reconeixements als millors TFG o TFM o TFP en el marc d’un acte públic que es celebrarà el 14 d’octubre del 2022. - Premi especial: dotació de 1.100 euros + serveis i productes del mercat Social valorats en 300€. - Primer premi TFG: dotació de 1.100 euros + serveis i productes del mercat Social valorats en 300€. - Segon premi TFG: dotació de 900 euros + serveis i productes del mercat Social valorats en 300€. - Primer premi TFM: dotació de 1.100 euros + serveis i productes del mercat Social valorats en 300€. - Segon premi TFM: dotació de 900 euros + serveis i productes del mercat Social valorats en 300€. - Primer premi Postgrau: dotació de 1.100 euros + serveis i productes del mercat Social valorats en 300€. - Segon premi Postgrau: dotació de 900 euros + serveis i productes del mercat Social valorats en 300€. En el cas que alguna de les categories quedi deserta per manca de treballs o de la qualitat dels mateixos, el jurat tindrà la potestat d’atorgar més premis en altres categories.

Lloc presentació

https://economiasocial.coop/activitats-economia-social/mon-educatiu-i-universitari/premis

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard