PREMIS ECONOMIA SOCIAL ALS MILLORS TREBALLS DE FI DE GRAU, DE FI DE MÀSTER O DE POSTGRAU EN L’ÀMBIT DE L’ECONOMIA SOCIAL I LES COOPERATIVES

Inici convocatòria
17 abril, 2023
Fi convocatòria
10 juliol, 2023
Organisme Otorgant

El Programa de foment de l’economia social, amb la col·laboració de la Fundació Roca Galès

Beneficiaris

Poden optar al premi aquelles persones que hagin presentat un TFG o un TFM o un TP en una institució acadèmica situada a Catalunya, obtenint una qualificació superior o igual a 7 sobre 10. Els TFG, TFM o TP han d’haver estat supervisats pel professorat o persona tutora de la facultat on estigui matriculat l’alumne, d’acord amb la normativa dels centres respectius.
Nomes s’admetrà una sol·licitud per TFG o TFM o TP presentat, independentment del nombre de persones que l’hagin realitzat.

Objecte

Premis als millors TFG, TFM o TP presentats entre el 17 de setembre de 2022 i el 10 de juliol de 2023 i que versin sobre l’economia social o les cooperatives.

Requisits

1. La temàtica del TFG o TFM o TP ha de fer referència a una temàtica vinculada a l’economia social o les cooperatives.
2. Els TFG o TFM o TP, han d’haver estat presentats entre el 17 de setembre de 2022 i el 10 de juliol de 2023.
3. Han de ser treballs originals, que compleixin amb la normativa de la institució acadèmica en laque han estat presentats, i han d’haver estat qualificats per la universitat amb una nota igual o superior a 7.
4. La llengua emprada en el treball pot ser català, castellà o anglès.

Dotació pressupostària

S’atorgaran 7 reconeixements als millors TFG, TFM o TP en el marc d’un acte públic que se celebrarà la segona quinzena de setembre de 2023. 6 reconeixements a: - Primer premi TFG: dotació de 1.100 euros + serveis i productes del mercat Social valorats en 300€. - Segon premi TFG: dotació de 900 euros + serveis i productes del mercat Social valorats en 300€. - Primer premi TFM: dotació de 1.100 euros + serveis i productes del mercat Social valorats en 300€. - Segon premi TFM: dotació de 900 euros + serveis i productes del mercat Social valorats en 300€. - Primer premi TP: dotació de 1.100 euros + serveis i productes del mercat Social valorats en 300€. - Segon premi TP: dotació de 900 euros + serveis i productes del mercat Social valorats en 300€. A més, s’atorgarà un reconeixement Especial, a un treball de qualsevol categoria que destaqui especialment pel seu enfocament innovador, transformador i original, sempre en el marc de la transició ecosocial: - Premi especial: dotació de 1.100 euros + serveis i productes del mercat Social valorats en 300€. En el cas que alguna de les categories quedi deserta per manca de treballs o de la qualitat dels mateixos, el jurat tindrà la potestat d’atorgar més premis en altres categories.

Lloc presentació

Tota la informació relativa als premis està disponible al web https://economiasocial.coop/premis. Per poder optar a la present convocatòria, les persones interessades hauran d’enviar la documentació necessària a l’enllaç habilitat fins a les 23:59 del 10 de juliol de 2023 (inclòs).

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard