Programa de Mentoria del Programa Català del Refugi

Crida de persones voluntàries per participar en el programa

Inici convocatòria
21 novembre, 2022
Fi convocatòria
31 desembre, 2022
Organisme Otorgant

Departament d'Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya

Els Programes de mentoria de la DGMRA, coordinat des del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya, busca noves persones mentores per acompanyar a persones refugiades i/o migrades en vies d’Arrelament social.

Vols ser imporant per a algú important?

El programa de Mentoria del Programa Català del Refugi treballa per l’empoderament de les persones vinculades a la Protecció Internacional, donant-los suport en els àmbits d’aprenentatge de la llengua, inserció laboral, ampliació de la seva xarxa social i la vinculació al territori on resideixen, des de l’acompanyament d’una persona o un grup de persones mentores durant un període de 8 mesos, prorrogables a un any.

Per a que aquelles persones que ho desitgin i perquè puguin establir una relació de mentoria amb un grup d’acollida, calen mentors i mentores que vulguin formar-se i fer aquest acompanyament. En aquest sentit, actualment estem fent una campanya de crida de persones voluntàries arreu del territori, especialment a la zona del Segrià.

Si estàs interessat/ada i/o tens qualsevol dubte: mentoria@fundacioapipacam.org

 

 

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard