Subvenció per al finançament d’actuacions d’educació i sensibilització ambiental per promoure la conservació del patrimoni natural i la biodiversitat de Catalunya (EiSA)

Inici convocatòria
8 abril, 2022
Fi convocatòria
20 maig, 2022
Organisme Otorgant

Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural
Direcció General de Polítiques Ambientals i Medi Natural

Beneficiaris

A associacions i fundacions i cooperatives del tercer sector ambiental de Catalunya.

El tercer sector ambiental de Catalunya està format per organitzacions de titularitat privada sense ànim de lucre amb personalitat jurídica i inscrites en un registre públic, la missió de les quals està vinculada amb la protecció i millora ambiental i a la sostenibilitat.

Per poder optar a les subvencions, les persones jurídiques esmentades han de tenir la seu o una delegació a Catalunya, exercir-hi la seva activitat i cal que en els estatuts consti que tenen com a finalitat principal la protecció i millora del medi.

No poden optar com a beneficiaris de les subvencions les associacions empresarials, els col·legis professionals i els sindicats.

Cooperatives, associacions i fundacions del tercer sector ambiental. És a dir, entitats:

- Sense ànim de lucre
- Amb personlitat jurídica pròpia
- La missió principal de les quals està vinculada amb la protecció i millora ambiental i a la sostenibilitat

Objecte

Desenvolupar projectes d'educació i sensibilització ambiental que promoguin la implicació social en la conservació de la natura i tinguin per objecte un dels objectius següents:

a) Donar a conèixer els valors dels espais inclosos en la Xarxa Natura 2000 a Catalunya.
b) Sensibilitzar sobre l'afectació que té l'activitat humana en les espècies i habitats amenaçats de Catalunya.
c) Sensibilitzar sobre l'impacte de les espècies exòtiques i invasores i divulgar les tasques de control i erradicació.

Accions subvencionables

Les despeses associades directament als projectes que es desenvolupen (inversions, no són subvencionables).

Quantia

Import mínim del projecte:10.000 euros Import màxim del projecte: 40.000 euros.

Lloc presentació

https://web.gencat.cat/ca/tramits

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard