Subvencions a entitats destinades a la realització de programes d’interès general, amb càrrec a l’assignació tributària del 0,7% de l’impost sobre la renda de les persones físiques de les comunitats autònomes, de l’àmbit de les polítiques socials del Departament de Drets Socials i de les polítiques d’igualtat, de dones i d’immigració del Departament d’Igualtat i Feminismes per a l’any 2021 (Convocatòria)

Inici convocatòria
23 novembre, 2021
Fi convocatòria
20 desembre, 2021
Organisme Otorgant

GENERALITAT DE CATALUNYA - Departament de Drets Socials

Beneficiaris

Poden ser beneficiàries de les subvencions que preveu aquesta Ordre les entitats sense ànim de lucre del tercer sector d'acció social a Catalunya, la Creu Roja Espanyola a Catalunya, així com la resta d'entitats del tercer sector d'acció social que defineix l'article 2 de la Llei 43/2015, de 9 d'octubre, del tercer sector d'acció social, i les entitats o organitzacions no governamentals que reuneixin els requisits que estableix la base 6.

Objecte

Obrir la convocatòria, per a l'any 2021, per a la concessió de subvencions a entitats destinades a la realització de programes d'interès general, amb càrrec a l'assignació tributària del 0,7% de l'impost sobre la renda de les persones físiques de les comunitats autònomes, de l'àmbit de les polítiques socials del Departament de Drets Socials i de les polítiques d'igualtat, de dones i d'immigració del Departament d'Igualtat i Feminismes.

- Foment de la igualtat entre dones i homes, garanties de drets i no-discriminació.

- Protecció social i serveis socials.

- Infància i adolescència.

- Famílies.

- Voluntariat.

- Persones migrants, refugiades i sol·licitants de protecció internacional.

- Joventut.

- Poble gitano.

Requisits

La despesa mínima, realitzada i justificada de l'activitat subvencionada, exigible per poder considerar complerts l'objecte i la finalitat de la subvenció, és del 50%.

Accions subvencionables

La relació de les línies a subvencionar, d'acord amb l'annex 2 de l'Ordre de bases esmentada, és la següent:

Línies de subvencions a entitats per a activitats de projectes i activitats d'inversió d'obres d'interès general, amb càrrec a l'assignació tributària del 0,7% de l'impost sobre la renda de les persones físiques.

Despesa subvencionable

Són despeses subvencionables, als efectes d'aquesta Ordre, les despeses corrents, les despeses d'inversió d'obres, les despeses d'equipament, les despeses de gestió i administració i les despeses de gestió i coordinació, si escau. S'entén com a despeses d'equipament l'adquisició d'elements d'immobilitzat, diferents de terrenys i edificis, afectes a l'activitat subvencionada: maquinària, mobiliari, equips informàtics, elements de transport i altre equipament.

Dotació pressupostària

34.100.796,00 euros.

Quantia

L'import de la subvenció s'estableix per un percentatge de l'activitat.

Lloc presentació

Les sol·licituds i altres tràmits associats al procediment de concessió de les subvencions, així com el compte justificatiu i la memòria de l'activitat, s'han d'efectuar exclusivament per via electrònica utilitzant la Seu electrònica de la Generalitat de Catalunya. El formulari de sol·licitud normalitzat està disponible a l'apartat Tràmits del web de la Generalitat de Catalunya (http://tramits.gencat.cat). Una vegada emplenat el formulari, s'ha de presentar electrònicament, juntament amb la documentació que preveuen aquestes bases, a través de l'apartat Tràmits del web de la Generalitat de Catalunya (http://tramits.gencat.cat).

Termini de realització

El període d’execució de les actuacions objecte de la subvenció és l’any següent a la presentació de la sol·licitud que s’estableix en aquesta Resolució.

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard