Subvencions a les associacions i entitats sense finalitat de lucre de la demarcació de Lleida per a la promoció de la igualtat

Inici convocatòria
25 maig, 2021
Fi convocatòria
24 juny, 2021
Organisme Otorgant

DIPUTACIÓ DE LLEIDA, ÀREA DE POLÍTIQUES D’IGUALTAT

Beneficiaris

Les associacions i les fundacions no participades per les administracions públiques.

- Les cooperatives sense ànim de lucre.

- Les organitzacions sindicals que realitzin actuacions per promoure la igualtat de gènere.

Objecte

realització de projectes o activitats que promoguin la igualtat entre homes i dones, l’empoderament de les dones, l’empara de dones en situació de risc o vulnerabilitat, la erradicació de les violències masclistes i la no discriminació del col·lectiu LGTBI

Accions subvencionables

Es considera despesa subvencionable la despesa corrent, no d’inversió, que de manera inequívocarespongui a la naturalesa de l’activitat subvencionada, resulti estrictament necessària i es realitzi dintre elperíode d’execució del projecte.Es poden justificar els salaris de les persones subjectes a una relació laboral directament associada aldesenvolupament dels projectes subvencionatsNo són subvencionables els imports satisfets en concepte d’IVA quan aquests tinguin el caràcter dedespeses deduïbles, compensables o repercutibles per part de l’ens sol·licitant de la subvenció.S’exclouen també els interessos deutors dels comptes bancaris, els interessos, recàrrecs i sancionsadministratives i penals, les despeses de procediments judicials, els impostos personals sobre la renda,llevat que l’entitat beneficiària de la subvenció tingui la condició de consumidora final, i els impostosindirectes quan siguin susceptibles de recuperació o compensació.També resten excloses les despeses d’alimentació i beure objecte de trobades gastronòmiques.S’inclouran les despeses executades durant l’any natural corresponent a la convocatòria o la data que demanera excepcional pugui marcar la mateixa.

Lloc presentació

(https://tramits.diputaciolleida.cat/)

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard