Subvencions destinades a l’enfortiment de les capacitats del teixit associatiu de les comarques de Lleida i Girona . Convocatòria 2021.

Aquestes subvencions tenen per objecte la concessió de subvencions, en règim de concurrència no competitiva, a iniciatives impulsades per entitats de les comarques lleidatanes i gironines, que treballen per la consecució dels objectius de desenvolupament sostenible, sota l’enfocament de gènere i drets humans, segons estableix el Pla director de cooperació al desenvolupament 2019-2022.

Inici convocatòria
12 novembre, 2021
Fi convocatòria
2 desembre, 2021
Organisme Otorgant

Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament

Objecte

Enfortiment de les capacitats del teixit associatiu de les comarques de Lleida i Girona amb compromís amb els objectius de desenvolupament sostenible, la igualtat de gènere i els drets humans.

Accions subvencionables

La convocatòria manté les tres línies de subvenció de la convocatòria de l’any anterior, i n’incorpora una quarta:

Enfortiment de l’estructura de l’entitat, en les despeses pròpies de funcionament.
Enfortiment de capacitats per contribuir a l’apoderament de les entitats i millorar-ne l’eficàcia i eficiència (inclosos processos diagnòstics i estratègics interns, identificacions de projectes i aliances, processos de canvi organitzatiu així com processos formatius destinats al personal de l’entitat, inclòs el personal voluntari).
Iniciatives de difusió o comunicació destinades a ampliar la cobertura de les actuacions de les entitats.
Actuacions encaminades a incrementar la seva capacitat d’incidència en l’arena internacional.

Lloc presentació

Tràmit online

A qui va dirigit? A les entitats de les comarques lleidatanes i gironines que treballen per a contribuir a l’impuls dels objectius de desenvolupament sostenible, d’acord amb l’enfocament estratègic de gènere i basat en drets humans, conforme al que estableix el Pla director de cooperació al desenvolupament 2019-2022.

 

Normativa:

 

Aquest tràmit només es pot fer per internet. La documentació que aporteu per un altre canal no es tindrà en compte ni es computarà a efectes de data de presentació. El termini per presentar les sol·licituds és del dia 12 de novembre al 2 de desembre, ambdós inclosos.

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard