Subvencions per a la celebració de congressos, seminaris i jornades relacionades amb la cooperació al desenvolupament, pel 2022 (Convocatòria)

Inici convocatòria
1 novembre, 2022
Fi convocatòria
22 novembre, 2022
Organisme Otorgant

MINISTERIO DE ASUNTOS EXTERIORES Y DE COOPERACIÓN

Beneficiaris

Podran accedir a la condició de beneficiaris de les subvencions els ciutadans espanyols i estrangers, així com les persones jurídiques i entitats públiques o privades, nacionals o estrangeres que compleixin els següents requisits:
- Persones físiques: Haver complert la majoria d'edat.
- Persones jurídiques: Estar legalment constituïdes.

En ambdós casos, que la seva activitat no tinga ànim de lucre i disposar dels mitjans i la capacitat suficients per realitzar les activitats i garantir el compliment dels objectius previstos per aquestes.

Objecte

El finançament de congressos, seminaris i jornades relacionades amb la cooperació al desenvolupament sostenible. Aquestes activitats hauran d'estar vinculades als objectius del Pla Director de la Cooperació Espanyola i al compliment de les prioritats horitzontals, sectorials i geogràfiques de la Cooperació Espanyola, de l'agenda de finançament del desenvolupament, i de la pròxima presidència espanyola del Consell de la Unió Europea en el segon semestre de 2023, i hauran de guardar relació amb les finalitats concretes de la convocatòria, especificades en l'apartat primer de la resolució a la qual es refereix aquest extracte.

Quedaran exclosos de la fase de valoració aquells projectes no directament vinculats als objectius i finalitats assenyalats en la citada resolució.

Dotació pressupostària

150.000 euros.

Quantia

La quantitat sol·licitada no pot ser superior al 10% de la partida total destinada a la convocatòria. Les subvencions es concediran a les persones beneficiàries que obtinguin major puntuació i les quanties de les mateixes seran, com a màxim, el sol·licitat, amb el límit esmentat anteriorment, fins a esgotar el crèdit disponible.

Lloc presentació

Les sol·licituds i la documentació preceptiva que acompanya a les mateixes aniran dirigides a la Direcció General de Polítiques de Desenvolupament Sostenible, i les candidatures podran presentar-se de manera presencial o per mitjans electrònics, excepte les persones jurídiques, que estan obligades a relacionar-se amb les Administracions Públiques a través de mitjans electrònics, d'acord amb l'article 14 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques. El mitjà electrònic per a la presentació de les candidatures serà la seu electrònica del Ministeri d'Afers exteriors, Unió Europea i Cooperació (https://sede.maec.gob.es). Quan la persona interessada no estigui obligada a presentar la sol·licitud per mitjans electrònics, podrà utilitzar el model de sol·licitud adjunt a la resolució a la qual es refereix el present extracte.

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard