Subvencions per a projectes de retorn voluntari de persones nacionals de tercers països (Tramitació d’urgència)

Inici convocatòria
14 juliol, 2021
Fi convocatòria
11 agost, 2021
Organisme Otorgant

Ministerio de Inclusión, Seguridad Social y Migraciones

Lloc presentació

Seu electrònica del Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social

Objecte

Primer:
Convocatòria.-Per Resolució de la de la Direcció General Programes de Protecció internacional i Atenció Humanitària de 27 d’abril de 2021, s’aprova la convocatòria per a la concessió de subvencions per a projectes de retorn voluntari de persones immigrants que podran ser cofinançats pel Fons d’Asil, Migració i Integració (FAMI) de la Unió Europea, en aplicació de l’Ordre ESS/1423/2012, de 29 de juny, per la qual s’estableixen les bases reguladores per a la concessió de subvencions del Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social en l’àrea d’integració dels immigrants, sol·licitants i beneficiaris de protecció internacional, apàtrida i protecció temporal.

Segon:
Procediment de tramitació d’urgència.-D’acord amb l’article 33 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, es considera que concorren raons d’interès públic que aconsellen resoldre amb la màxima celeritat i eficàcia la totalitat dels expedients administratius de concessió de subvencions públiques que es tramiten a l’empara de l’esmentada convocatòria, i que han de finançar-se amb càrrec al pressupost de 2021, amb la finalitat d’adjudicar-se al més aviat possible i començar l’execució d’aquesta.

Tercer:
Reducció de terminis.-S’acorda reduir a la meitat els terminis establerts en l’esmentat procediment,excepte els relatius a la presentació de sol·licituds i recursos.

Normativa

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard