Subvencions per a projectes d’entitats sense afany de lucre destinats al foment de la pau (Entitats 2022) (Convocatòria)

Inici convocatòria
1 abril, 2022
Fi convocatòria
2 maig, 2022
Organisme Otorgant

GENERALITAT DE CATALUNYA - Departament d'Acció Exterior i Govern Obert
Institut Català Internacional per la Pau

Beneficiaris

Poden optar a les subvencions previstes en aquest acord les associacions, fundacions o cooperatives sense ànim de lucre amb seu a Catalunya.

Queden expressament excloses d'aquestes subvencions les universitats, els partits polítics, els sindicats, les associacions empresarials i les administracions públiques.

Objecte

Obrir la convocatòria, per a l'any 2022, de subvencions per a projectes d'entitats sense afany de lucre destinats al foment de la pau (Entitats 2022).

Accions subvencionables

Els àmbits temàtics d'interès de l'ICIP, als efectes d'aquestes bases, seran els següents:

a) Polítiques de pau

b) Processos i experiències de construcció de pau i reconciliació

c) Campanyes del moviment per la pau

d) Experiències de l'ús de la no-violència

e) Pràctiques d'articulació de la convivència, enfortiment comunitari i cohesió social

f) Situacions d'alta conflictivitat

Despesa subvencionable

Els àmbits temàtics d'interès de l'ICIP, als efectes d'aquestes bases, seran els següents: a) Polítiques de pau b) Processos i experiències de construcció de pau i reconciliació c) Campanyes del moviment per la pau d) Experiències de l'ús de la no-violència e) Pràctiques d'articulació de la convivència, enfortiment comunitari i cohesió social f) Situacions d'alta conflictivitat

Dotació pressupostària

80.000 euros

Quantia

L'import de les subvencions serà de fins al 100% del pressupost total de l'activitat subvencionable. L'import de les subvencions no pot ser inferior a 3.000 euros ni superar en cap cas la quantitat de 12.000 euros.

Lloc presentació

El formulari normalitzat de sol·licitud i les instruccions per emplenar-lo i trametre'l per mitjans telemàtics estaran a disposició de les entitats sol·licitants a Tràmits gencat (tramits.gencat.cat). La presentació de sol·licituds i de la documentació annexa preceptiva s'efectuarà i es trametrà pels mitjans electrònics de Tràmits gencat (tramits.gencat.cat), accessible des de la Seu electrònica (seu.gencat.cat).

Observacions

Aquesta convocatòria tindrà caràcter pluriennal atès que els pagaments a les persones beneficiàries, un cop executada l’activitat subvencionada, s’efectuaran en un exercici posterior al d’aquesta convocatòria i a la seva resolució de concess

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard