La Coordi tanquem per vacances del 13 al 23 d’agost

Després d’un semestre molt intens, descansem uns dies per tornar amb les piles recarregades i començar el setembre amb energia per afrontar nous reptes i projectes.

Durant aquesta primera meitat del 2021 hem fet molta feina: Hem estrenat nova web i tancat un procés de planificació estratègica organitzacional que vam iniciar el 2020, amb un nou full de ruta per a optimitzar el treball i integrar l’enfocament de gènere i drets humans; hem participat en l’elaboració d’un document de recomanacions sobre el Model de Cooperació català i l’estratègia d’Educació pel Desenvolupament a la cooperació catalana.

Hem organitzat cursos i formacions per millora de capacitats de les entitats membre; hem editat, conjuntament amb la Regidoria  d’Educació,  Cooperació,  Drets  Civils  i  Feminismes  de  l’Ajuntament  de  Lleida  i  Unitat  de  Desenvolupament  i  Cooperació de la Universitat de Lleida, una Guia per a la implementació de l’EGiBDH; hem fet passes perquè el Consell Mixt de Cooperació esdevingui un espai de debat i posicionament municipal  al voltant de diversos temes cabdals a proposta de les entitats; hem realitzat xerrades, tallers, conferències, esdeveniments, exposicions i debats per sensibilitzar sobre els Drets Humans.

Hem col·laborat i participat en iniciatives solidàries i donat suport a protestes i denúncies de vulneracions de Drets de moviments socials i entitats; hem continuat promovent l’Economia Social i Solidària; hem realitzat campanya per l’objecció fiscal a la despesa militar; hem participat a l’Animac amb un curtmetratge pel desarmament, i hem engegat la nova edició de la mostra d’humor gràfic Humoràlia 2021, dedicada a l’emergència climàtica i la justícia ambiental i que s’inaugurarà a l’Octubre, entre moltes altres coses.

La situació sanitària ens ha obligat a continuar amb el teletreball, però hem començat a tenir les primeres reunions presencials i hem mantingut l’atenció a les oficines.

Aquest mes d’agost, toca baixar una mica el ritme per a poder reprendre la resta de l’any amb energia i continuar treballant per la defensa dels Drets Humans i la justícia social.

A partir de l’1 d’agost, ens podreu trobar en horari de matí (de 9 a 15h) a les oficines del Carrer Doctor Combelles 11. Del 13 al 20 d’agost i el dia 27 d’agost estarem tancats per vacances.

A partir de l’1 de setembre, reprendrem l’horari habitual: matins de 9 a 15 i tardes de 17 a 20h.

Bon estiu!

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard