El Consell Mixt de Cooperació acorda la concessió de 90.000 euros per a projectes de cooperació internacional

En la reunió també s’ha acordat que la representació del Consell Mixt de Cooperació al Consell de Ciutat correspondrà a la Cristina Cristòfol, membre de la Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

El Consell Mixt de Cooperació ha celebrat avui la seva sessió ordinària, en la qual s’ha acordat la resolució de la convocatòria d’ajuts a projectes de cooperació internacional, acció humanitària i codesenvolupament, que compta amb una dotació de 90.000 euros, que es repartiran a 13 ONGD de la Ciutat que han presentat els seus projectes a la convocatòria.

El repartiment entre els diferents projectes s’ha dut a terme a partir de l’informe d’avaluació encarregat a la Unitat de Desenvolupament i Cooperació de la Universitat de Lleida. Les entitats rebran ajuts que financen entre el 65 i el 100% del cost del projecte presentat i aniran destinats a cobrir projectes a Haití, el Salvador, Colòmbia, Burkina Faso, Uganda, Senegal, Equador, Moçambic, Líban o els camps de persones refugiades de Sàhara o de Grècia.

En la sessió d’aquesta tarda també s’ha acordat escollir a la Cristina Cristòfol, membre de l’ONGD Sàhara Ponent i de la Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida al Consell mixt de Cooperació, com a representant al Consell de Ciutat, que és el màxim òrgan consultiu i participatiu de la ciutat de Lleida i que es constituirà el pròxim 27 de novembre.

A més, s’han donat a conèixer als membres del consell diferents projectes de l’àrea de Cooperació, com el conveni signat amb el Casal d’Amistat amb Cuba i el viatge de seguiment de l’Agermanament amb Lérida, a Colòmbia. 

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard