Eleccions municipals 2023​

Entrevistes als candidats i candidates a l'Ajuntament de Lleida

La Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida parlem amb les formacions polítiques lleidatanes per conèixer les seves propostes en matèria de cooperació, pau i drets humans.

Les preguntes s’han formulat a partir dels punts de la campanya “La vida al centre”, les demandes de les entitats i organitzacions del sector i els resultats de l’enquesta del Fons Català.

1) Cooperació i per la cultura de la pau
2) Habitatge, feminisme i economia social i solidària
3) Justícia climàtica i justícia social
4) Antiracisme, migracions i refugi

! L’enquesta demostra que la majoria de la població lleidatana està bastant o molt preocupada per la realitat dels països econòmicament empobrits d’arreu del món i el 80% està d’acord en destinar el 0,7% dels ingressos municipals en Ajut Oficial al Desenvolupament.

Notícies relacionades amb #LaVidaAlCentre

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard