Una vintena d’entitats posen en comú els projectes de Cooperació i Educació per la Transformació Social

Aquest taller de treball, organitzat per la Paeria, la Coordinadora d’ONGD i la Unitat de Desenvolupament i cooperació de la UdL, estava adreçat a les entitats que han desenvolupat en els darrers anys aquestes iniciatives

El Centre Cívic de l’Ereta va acollir el passat cap de setmana un workshop amb les entitats i ONGD de la ciutat on compartir els projectes de Cooperació Internacional i Educació per la Transformació Social que s’han dut a terme els darrers anys.

La finalitat d’aquesta trobada era oferir un espai a la ciutadania de Lleida per compartir els projectes de Cooperació Internacional i Educació per la Transformació Social, tant amb altres entitats de la ciutat com amb totes aquelles persones de la ciutat que vulguin conèixer quins són els últims projectes executats i finançats amb el 0,7% de l’Ajuntament de Lleida d’aquests últims anys. No es tracta només d’un rendiment de comptes amb la població, sinó també de donar a conèixer la feina que es fa des de les entitats que estan treballant en Cooperació i EpTS a la ciutat de Lleida.

La trobada s’ha desenvolupat sobre 3 punts claus:

  • La presentació de l’informe de la UdL sobre l’estat de les entitats a la ciutat de Lleida.
  • La presentació del “Circuit de reforç a entitats” que s’ha generat de les sinergies entre els 3 agents de cooperació (UdL, Coordinadora d’ONGD’s de Lleida i Ajuntament de Lleida)
  • La presentació dels projectes de 18 ONGD i entitats de la ciutat de Lleida que en els 3 darrers anys s’han presentat a les convocatòries de l’àrea de Cooperació Internacional de la ciutat de Lleida.

Aquesta trobada és una forma de retornar la informació sobre l’import del 0,7% a la ciutadania de Lleida, en un esforç de treballar per la transparència en les polítiques públiques de cooperació internacional i per potenciar el treball en xarxa per les entitats que treballen en l’àmbit del desenvolupament.

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard