Associació AGIPA

c/Anastasi Pinós 1 bis
973 045 031
giramon@agipa.cat

La seva missió és promoure l’educació en el lleure com a eina transformadora per canviar el món.

L’Associació Giramón de Pardinyes, és una associació sense ànim de lucre, fundada el 26 d’octubre de 2011, que creu en l’educació com a eina transformadora de la societat per un món millor.

L’associació és una comunitat, familiar i en creixement, amb la responsabilitat d’educar a través del dret a jugar. Mitjançant el casal, activitats, animacions, festes populars, trobades o tallers, l’entitat busca impulsar la creativitat dels joves i els infants, donant oportunitats a través del lleure.

AGIPA és una jove iniciativa compromesa amb la realitat social que intervé a la comunitat amb passió pedagògica, treballant amb infants, joves i famílies promovent una educació en valors.

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard