Bosco Global ONGD Salesiana

Pl. Joan XXIII, 2 25001 Lleida
973 21 38 96
lleida@boscoglobal.org

Bosco Global és una ONGD salesiana que mitjançant l’educació i des d’una opció preferencial per la joventut, construïm un món més just, equitatiu i sostenible.

Des d’una educació transformadora basada en el sistema preventiu de Don Bosco i en la recerca del bé comú, desenvolupen:

  • Un Voluntariat per a la transformació social com a opció de vida.
  • Una Educació per al Desenvolupament com a procés participatiu que impulsa una ciutadania global, crítica i responsable.
  • Una Cooperació Internacional encaminada a la promoció dels drets de les persones i les comunitats.
  • Una Comunicació que promou el canvi social incidint en la defensa dels Drets Humans i que denuncia les causes que generen pobresa i desigualtat.

Bosco Global integra l’activitat i les persones de les ONGD salesianes amb més de 25 anys d’experiència en matèria de cooperació internacional.

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard