Fruita amb Justícia Social

+34 644 694 801
fruitaambjusticia@gmail.com

L’Associació Fruita amb Justícia Social s’ha creat l’any 2021, però és la consecució de la Plataforma Fruita amb Justícia Social creada l’any 2014.

Fruita amb Justícia Social té com a missió la defensa dels drets humans i l’observació del seu compliment en relació a les persones treballadores en el marc de les campanyes agràries i el sector agroalimentari.

L’entitat treballa en aquests quatre eixos principals:

  • La promoció d’un model de producció i transformació agroalimentària ecològic, respectuós amb el medi ambient i els drets laborals i socials de les persones treballadores del sector.
  • La denúncia del racisme social, institucional i laboral que pateixen les persones migrades i racialitzades, i el suport i promoció en la defensa dels seus drets.
  • La creació i impuls de xarxes solidàries i de cooperació al desenvolupament per la mobilitat segura, l’acollida digna i el respecte als drets humans.
  • L’acompanyament i suport a l’autoorganització de les persones migrants que treballen en el sector agroalimentari, la creació de projectes de codesenvolupament i accions d’educació per la transformació social a la població en general.

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard