Fundació Antisida de Lleida

C/ Nou, nº 14 baixos, 25002 de Lleida
973261111
aasll@antisidalleida.org

La Fundació Antisida de Lleida és una entitat declarada d’utilitat pública, sense ànim de lucre fundada l’any 1991 (tot i que treballa a Lleida des del 1989), amb l’objectiu de millorar de forma integral la qualitat de vida de les persones afectades pel VIH/sida. La seva missió és donar una resposta integral a les necessitats individuals i comunitàries que sorgeixen en l’àmbit del VIH/sida i en salut sexual.
Les àrees de l’entitat són:

• Àrea social
• Àrea laboral
• Àrea salut sexual
• Àrea formativa
• Àrea sensibilització

La Fundació Antisida de Lleida actualment està inscrita a: Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD), Registre general de la direcció general per a la Joventut i Registre d’entitats, serveis i establiments socials de l’Institut Català de Serveis Socials.I també està adherida a: FeSalut (Federació d’Entitats per la Salut), Incorpora de La Caixa, Comitè 1r Desembre, Lleida Social, Coordinadora d’ONG i altres moviments solidaris de Lleida i CESIDA (Coordinadora Estatal de VIH-sida).

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard