Estrenem pàgina web! Més dinàmica, més intuïtiva i optimitzada per a dispositius mòbils

La Coordinadora d'ONGD i altres Moviments Solidaris encarem el 2021 amb nous reptes i molts canvis per seguir treballant en la defensa dels drets humans i per la justícia social.

Any nou, web nova. Després d’uns mesos de feina, estem molt contents de poder estrenar la nova web!

La renovació de la pàgina web només és el primer d’una sèrie de canvis que han de venir en els pròxims mesos. En aquests moments, la Coordinadora d’ONGD i aMS de les terres de Lleida estem duent a terme un procés de planificació estratègica que ha de portar-nos nous objectius i propostes per continuar treballant en la defensa dels drets humans i per la justícia social.

Nous temps, noves eines de comunicació. La pandèmia per la Covid-19 ens ha obligat a reduir l’activitat social presencial i les eines virtuals han adquirit, encara més, una importància cabdal en les nostres vides. Amb aquesta renovació volem adaptar-nos als reptes que ens presenta la nova realitat. Aquest espai virtual vol ser una eina clau en la comunicació per al desenvolupament de la Coordinadora d’ONGD i aMS de les terres de Lleida.

Hem volgut mantenir la nostra identitat i estil amb un nou disseny modern, intuïtiu i pràctic, posant al dia la forma de transmetre i mostrar-vos continguts transformadors i crítics amb la realitat social que vivim arreu del món.

Una web més dinàmica i més pràctica. La nova pàgina ens permetrà incorporar molts més continguts audiovisuals i s’adapta millor a la diversitat de dispositius que s’utilitzen per visitar el portal per fer més accessible la navegació. En ella trobareu tota la informació sobre nosaltres i les entitats de la Coordi, així com l’agenda d’activitats, els recursos del Sac Solidari, i molt més.

Volem donar les gràcies a Midgard que s’ha cuidat de tot el procés de renovació i redisseny de la pàgina web.

Us demanem paciència, hi ha alguns continguts que s’han d’acabar de treballar, però us la volíem presentar i no hem pogut aguantar més. Ens acompanyeu a visitar la pàgina?

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard