GUIA | L’enfocament de gènere i basat en drets humans

Al voltant de... la guia

Aquesta guia és el resultat d’una nova etapa en el sector de la cooperació i l’educació per al desenvolupament de Lleida caracteritzada per la col·laboració constructiva entre els seus principals actors.

EGiBDH

L’aplicació de l’enfocament de gènere i basat en drets humans neix de l’impuls per part del grup de treball EGiBDH, integrat per la Coordinadora d’ONGD i aMS, la Unitat de Desenvolupament i Cooperació de la Universitat de Lleida i l’Ajuntament de Lleida.

Suport a les entitats

La guia pretén ser una eina de suport a les entitats de Lleida perquè orientin la seva feina perquè contribueixi a l’equitat de gènere i a la realització dels drets humans.

Enfocament de Gènere
i basat en Drets Humans

L’EGiBDH és un enfocament en construcció que posa al centre de la cooperació al desenvolupament les persones, les relacions de gènere i els Drets Humans amb la finalitat de transformar les desigualtats existents per així assolir la justícia social i la igualtat efectiva de les dones i els homes

L’EGiBDH és també un marc conceptual i d’anàlisi, una estratègia i alhora una praxis que cerca analitzar i eradicar les causes estructurals que provoquen vulneració dels Drets Humans, desigualtats i discriminació envers les dones, en tots els àmbits (econòmic, laboral, polític, social, cultural).

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard