Intercanviem experiències en cooperació amb tècnics municipals de Lleida, Girona i Tarragona

Reunió de tècnics de les tres administracions locals avui a Lleida amb els Fons Català per compartir maneres de treballar i potenciar el treball en xarxa.

Amb l’objectiu de compartir experiències en matèria de cooperació i establir vincles més forts en el treball en xarxa, els equips tècnics de cooperació de la Paeria, l’Ajuntament de Girona i l’Ajuntament de Tarragona van trobar-se ahir a Lleida. La trobada va servir per intercanviar coneixements i estratègies per millorar la cooperació descentralitzada i compartir problemàtiques comunes.

A la trobada també hi va assistir una representació del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, que ha donat suport a aquesta iniciativa de col·laboració. Per enfortir encara més aquests lligams, els participants també van visitar altres agents de cooperació i solidaritat de la ciutat de Lleida, com la Universitat de Lleida i la Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida.

En aquest sentit, la Coordinadora vam posar en valor la feina feta en els darrers anys entre tots els agents de Lleida per implementar l’Efocament de Gènere basat en Drets Humans així com el desplegament del Circuit EGiBDH per enfortir les capacitats del sector i les responsabilitats de les diferents titularitats. Un treball que pot ser un referent de cara a la resta d’administracions catalanes.

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard