La Coordi inicia el nou curs amb l’adhesió d’Arrels Sant Ignasi

Arrels Sant Ignasi és una entitat sense ànim de lucre, referent en l'atenció i acollida de persones sense llar i persones vulnerables de la ciutat de Lleida, i en la lluita contra la pobresa.

El dilluns 14 de setembre la Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida ha celebrat la primera assemblea d’entitats membre després d’un estiu atípic, i un començament de curs també atípic, marcat per la tornada a les escoles en el context de COVID-19, que malgrat haver-se reduït el nombre de contagis i estabilitzat l’alarma sanitària, continua vigent i afectant també a les comarques de Ponent.

Aquesta primera assemblea de setembre ha estat, com l’última, també virtual, seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries d’evitar reunions de més de 10 persones. En la reunió hem fet seguiment de les polítiques i convocatòries de cooperació i sensibilització, reflexió al voltant del model de cooperació i l’Educació pel Desenvolupament, i hem començat amb força amb propostes de planificació estratègica i d’accions transformadores per continuar treballant en la defensa dels drets humans i la justícia social.

En aquesta primera assemblea del curs hem celebrat la incorporació i donat la benvinguda a una nova entitat lleidatana que passa a formar part de de la Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida: la Fundació Social Sant Ignasi de Loiola, Arrels Sant Ignasi de Lleida.

Arrels Sant Ignasi és una entitat sense ànim de lucre, referent en l’atenció i acollida de persones sense llar i persones vulnerables de la ciutat de Lleida, i en la lluita contra la pobresa.
La Fundació ofereix acompanyament i atenció a les persones més desfavorides, amb un especial accent a les persones sense llar i/o amb addiccions, complementant aquesta tasca amb la sensibilització social i en l’àmbit educatiu. L’entitat es troba també entre les referents de Ponent en quant a l’acollida, suport i acompanyament de les persones que venen a treballar a la campanya de la fruita a Lleida.
Amb la intenció de sumar forces per la lluita contra la pobresa i el sensellarisme i treballar plegats per a la transformació social vers un món més just i més humà , la Fundació Arrels Sant Ignasi s’uneix a la Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida.
Amb l’assemblea de setembre, des de la Coordinadora d’ONGD i aMS donem doncs la benvinguda a Arrels Sant Ignasi i al nou curs, que iniciem sumant esforços i motivació per continuar treballant en la defensa de la pau, la justícia i els drets humans.

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard