La Coordi tanca l’última assamblea d’un 2020 atípic i ple de reptes

Des de la Coordinadora d'ONGD i aMS de Lleida, continuem amb un ferm compromís de lluita per la defensa dels drets fonamentals, i perquè el 2021 vingui carregat no només de reptes, sino de salut, dignitat i justícia social.

L’any 2020 ha estat per tothom l’any més insòlit que puguem imaginar, marcat per la pandèmia, els confinaments, les mesures de seguretat i sobretot la crisi sanitària i econòmica provocada pel COVID-19.

La Coordinadora d’ONGD i aMS i les entitats de Lleida s’han adaptat sorprenentment bé als nous reptes, malgrat les dificultats, i moltes entitats van estar al peu del canó i a primera línia creant xarxa i donant suport a la ciutadania en aquests moments tan difícils. L’adaptació al teletreball ha estat gairebé immediata, traslladant les assamblees de la Coordinadora a l’entorn virtual i també col·laborant i organitzant actes en línia; cinefòrums, com “We Exist Tour Project”; videoconferències com la “Orient Mitjà en crisi: quins reptes?” a càrrec del professor Massoud Sharifi Dryaz, o “Virus, miasmes i fantasmes” sobre la COVID-19 a l’Àfrica a càrrec d’Albert Roca (que poden recuperar-se al canal de youtube de la Coordinadora); i cursos que han comptat amb gran èxit de participació, com el curs de conflictologia organitzat conjuntament amb el SCI i el curs d’antiracisme i educació “i tu, per què ets racista?” que continuarà amb més sessions a partir de febrer del 2021.

Aquest any, la Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida ha reprès les jornades de Planificació Estratègica Organitzacional que s’havien realitzat anteriorment i que serveixen per definir objectius i estratègies conjuntes de treball, que també s’han hagut de traslladar a suport virtual.

L’última assamblea de l’any v tenir lloc el 14 de desembre i la sessió final de la Planificació Estratègica (PEO) va tenir lloc el 16 de desembre. La bona nova per tancar l’any va ser el conveni signat entre la Coordinadora d’ONGD i l’Ecomuseu de les Valls d’Àneu, que permetrà crear sinèrgies amb el teixit associatiu de l’Alt Pirineu i Aran i potenciar accions conjuntes d’educació per la transformació social.

Una altra de les notícies destacades i per celebrar abans de tancar l’any ha estat la posada en funcionament de la nova pàgina web de la Coordinadora, que es troba en construcció acabant d’enllestir els últims detalls i que s’estrenarà en ple funcionament el 2021, com a forma de donar la benvinguda al nou any.

L’any 2020 ha estat possiblement l’any més atípic de les nostres vides, i ha estat ple de reptes i de dificultats per a moltes persones. No dubtem que l’any 2021 vindrà també carregat de reptes i de les conseqüències de la crisi sanitària i econòmica provocada per la COVID-19, que també ha marcat les festes de Nadal.

Davant aquesta situació, des de la Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida, continuem amb un ferm compromís de lluita per la defensa dels drets fonamentals, i perquè el 2021 vingui carregat no només de reptes, sino de salut, dignitat i justícia social.

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard