La Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida tanca la darrera assamblea del curs amb la incorporació de Càritas Diocesana de Lleida

El dilluns 6 de juliol la Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida va celebrar l’última assamblea d’entitats membre abans de l’estiu. L’assamblea es va realitzar virtualment degut a les noves restriccions i la tornada a fase 2 de la comarca del Segrià.

En aquesta última assamblea fins al 14 de setembre, data en la que es preveu que es realitzarà la propera assamblea amb l’inici del curs, es va fer balanç de la campanya «desarma els teus impostos», debatre sobre la situació dels temporers i reflexionar sobre els reptes de l’Enfocament de Gènere i Drets Humans del curs vinent. En l’assamblea també es va donar la benvinguda a una nova entitat, que passarà a partir d’avui a formar part de la Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida: Càritas Diocesana de Lleida

Càritas Diocesana és una entitat sense ànim de lucre que té com a principals activitats el suport a col·lectius vulnerables a partir de l’assistència social directa i immediata; la promoció humana, desenvolupament i animació comunitària; l’estudi de la situació dels necessitats i denúncia de les injustícies socials i la sensibilització sobre les realitats de pobresa, exclusió social i les causes que les generen.

A Lleida, l’entitat treballa oferint suport i acollida a població en situació de vulnerabilitat, actualment atén als temporers durant la campanya de la fruita, i destaca la seva voluntat de treballar en comerç just, juntament amb Oxfam Intermon Lleida, i en la defensa activa dels drets humans.

Amb la intenció de crear noves relacions, consolidar i enfortir les existents, i el treball en xarxa, Càritas Diocesana de Lleida s’adhereix a la trentena d’entitats de què formen part de la Coordinadora d’ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida. En aquesta última assamblea doncs, donem la benvinguda a Càritas i a l’estiu, que esperem que gaudiu tot i la situació atípica que estem vivint.

Des de la Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida us desitgem bon estiu i que recupereu forces per continuar treballant en la defensa de drets a l’inici del nou curs.

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard