Transparència

Com funcionem?

La Coordinadora d’ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida és una federació que agrupa entitats de la demarcació de Lleida que treballen en cooperació internacional, pau i drets humans. La Coordinadora neix a meitat dels anys noranta amb el Moviment 0,7 i més, per promoure una acció conjunta que persegueixi el canvi cap a la justícia social.

L’Assemblea, on són representades les entitats membres de la Coordinadora, es reuneix mensualment i és l’òrgan que pren les decisions de manera horitzontal. Treballem conjuntament Pau, Drets Humans i Cooperació com a elements indissolubles amb l’objectiu comú d’assolir la justícia social, entesa des de l’exercici dels drets/deures i les llibertats.

Cap on ens dirigim?

Recollint els aprenentatges de l’Avaluació NNavarro (març 2020), la Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida endega el 2020 un treball de la mà de CollectivaT per dur a terme un Procés de Planificació Estratègica amb la finalitat d’assolir la determinació col·lectiva dels elements principals de treball, la definició de les pautes estratègiques per períodes de temps així com enfortir la comunitat formada per les entitats en el procés de disseny col·lectiu.

Com ens financiem?

Total ingressos al 2020: 158.767,60 €
Total despesa al 2020: 141.454,92 €

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard