La Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida dona la benvinguda a l’Associació Nacionales de Diofior

L'entitat de recent creació a Lleida, formada per persones de la regió de Diofior al Senegal, s'adhereix a la Coordinadora

El passat dilluns 8 de maig, la Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida va dur a terme la seva assemblea mensual on, entre altres temes d’actualitat, es va abordar la petició de l’Associació Nacionales de Diofior de Lleida de devenir entitat membre de la Coordinadora. La petició va ser aprovada amb unanimitat per l’assemblea i es va notificar la nova adhesió.

L’Associació Nacionales de Diofior a Lleida està conformada per persones de la comuna de Diofior, a Senegal, que resideixen a Lleida, amb la voluntat de realitzar projectes de cooperació al desenvolupament a la zona però també treballar per la sensibilització i denúncia contra el racisme, la sensibilització i promoció dels Drets Humans i el treball en xarxa per a la Justícia Social a Lleida.

Des de la Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida, celebrem l’adhesió d’aquesta entitat al teixit associatiu de Ponent i els donem la més càlida benvinguda, desitjant començar a treballar plegades per a la defensa de drets, la justícia social i l’acollida digna.

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard