L’Ecomuseu de les Valls d’Àneu i la Coordi unim esforços per la cooperació al desenvolupament a l’Alt Pirineu i Aran

Signem un conveni de col·laboració per potenciar el desenvolupament d’accions d’educació per a la transformació social, el desplegament d’activitats de cooperació cultural i suport al teixit associatiu de l’Alt Pirineu i Aran.

Les dues entitats considerem d’interès mutu treballar conjuntament per tal d’enfortir les capacitats i les sinèrgies dels agents de les comarques de l’Alt Pirineu i Aran en matèria de cooperació, educació per a la transformació social i la comunicació al desenvolupament; així com el foment, la promoció i la divulgació dels drets culturals dels pobles. Es treballarà per a l’impuls d’espais de coordinació, participació i promoció per a la recerca de la coherència de les polítiques públiques en la consecució de drets i amb el compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030.

El conveni permetrà desplegar una sèrie d’accions a les comarques de muntanya per tal d’impulsar l’associacionisme no governamental per al desenvolupament. Les dues entitats valorem molt positivament l’oportunitat de compartir i construir projectes i accions des d’aquesta perspectiva. El conveni que començarà a caminar aquest 2021 permetrà apropar tallers, exposicions, formació i projectes vinculats amb la cooperació internacional i el desenvolupament territorial des de la perspectiva dels drets humans i la cultura de la pau.

La Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida és una agrupació d’organitzacions no governamentals per al desenvolupament (ONGD) i altres moviments solidaris (aMS) que dóna suport i promou les capacitats de les Entitats a la demarcació de Lleida i centra la seva tasca en el desenvolupament econòmic, humà i sostenible amb enfocament estratègic de gènere i basat en drets humans (EGBDH), així mateix, promou l’apoderament i el protagonisme dels sectors socials en risc d’exclusió, i la sensibilització sobre la realitat de les persones i dels pobles empobrits econòmicament i social.

L’Ecomuseu de les valls d’Àneu, és una entitat que promou la recerca, la conservació, la difusió i la restitució del Patrimoni cultural de les valls d’Àneu, del Pallars i de l’Alt Pirineu. A més a més, assumeix funcions de Museu de Suport Territorial en l’àmbit de l’Alt Pirineu i participa en la Xarxa de Museus i Equipaments patrimonials de l’Alt Pirineu i Aran. Des de fa dècades l’Ecomuseu ha esdevingut un dels agents més dinàmics de suport social i desenvolupament de les comarques de muntanya, articula una sèrie d’accions i projectes per a la transformació social.

Ecomuseu de les Valls d’Àneu i Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard