La Paeria dona suport a la Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida per impulsar la participació del teixit solidari

Signatura del conveni entre ambdues parts, per deu mil euros, per col·laborar en l’enfortiment d’activitats vinculades a la cooperació, la sensibilització ciutadana i l’educació per a la transformació social

L’Ajuntament de Lleida dona suport a la Coordinadora d’ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida per impulsar la participació del teixit solidari a les terres de Lleida. La tinent d’alcalde i regidora d’Educació, Cooperació, Drets Civils i Feminismes, Sandra Castro, i les representants de la junta de l’entitat, Cristina Cristòfol, Carme Campoy i Neus Salat, han signat un conveni per a l’enfortiment organitzatiu i estructural de l’entitat i per impulsar accions que vinculades a la cooperació i la conscienciació ciutadana. El document determina una partida pressupostària de deu mil euros per desenvolupar els objectius establerts.

Entre altres, hi ha la participació en el seguiment i la consecució del Pla Director de Cooperació de l’Ajuntament de Lleida, treballant per l’alineació del mateix amb el Pla Director 2019-2022, de la Política Publica de Cooperació Catalana. També inclou el treball amb altres agents solidaris de la ciutat per a la formació i sensibilització de la ciutadania sobre la realitat de les relacions nord sud i dels pobles i col·lectius empobrits. Un dels punts destacats és la recerca de materials i recursos educatius perquè puguin ser consultats, així com el reforç en l’educació per a la transformació social. 

Text: Ajuntament de Lleida

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard