Pam a pam, el mapa d’economia solidària

La Coordinadora d'ONGD i aMS de Lleida ja som al mapa Pam a pam, una iniciativa per fomentar el consum responsable i enfortir l'economia solidària

Pam a Pam és una eina col·lectiva que contribueix a la transformació social per superar la lògica capitalista i mostra que existeix una economia al servei de les persones a Catalunya. Els usuaris poden buscar al mapa aquelles iniciatives d’alimentació, habitatge, serveis, energia… per poder consumir d’acord amb els seus valors. El mapa vol facilitar el consum responsable i busca enfortir l’economia solidària.

La iniciativa va néixer el 2013 com a resposta a totes aquelles persones s’apropaven a SETEM per preguntar com podien consumir de forma més responsable. En un primer moment mostrava  alternatives d’alimentació, roba i banca a Barcelona. Davant l’èxit de la proposta, el 2014 es comença a treballar conjuntament amb la Xarxa d’Economia Solidària per ampliar l’abast de Pam a Pam: desplegar el mapa a tota Catalunya i a tots els sectors econòmics. Després d’uns anys de camí juntes, actualment la XES gestiona el projecte de Pam a Pam.

En el mapa es poden trobar iniciatives de 15 sectors econòmics. Totes elles han estat entrevistades en profunditat seguint un qüestionari que conté 15 criteris amb els quals s’avaluen l’economia social i solidària. El mapa és una realitat gràcies a tota una comunitat de xinxetes que s’organitzen al territori per conèixer, entrevistar i posar els punts al mapa.

La Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida ja som al mapa de Pam a pam! Si vols trobar-nos, ves a la pàgina web i consulta el nostre perfil.

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard