La Paeria concedeix la Placa de la Solidaritat a la Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

L'Ajuntament de Lleida ha volgut fer un reconeixement públic a la tasca de solidaritat i defensa dels Drets Humans de la federació d'entitats solidàries de les terres de Lleida

El ple municipal del mes de març de 2023 va aprovar la concessió de plaques i medalles en reconeixement públic a la tasca de persones, entitats i organitzacions de la ciutat, que s’atorguen com a agraïment per la seva tasca, trajectòria i aportació en els seus àmbits d’actuació.

En els distintius sobre polítiques de drets de les persones i relació amb la comunitat, la Paeria ha volgut reconèixer la tasca de la Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida, especialment a la seva contribució en la defensa i promoció dels Drets Humans i els Drets Humans de les dones, així com el suport i l’empoderament de les entitas solidàries de la ciutat de Lleida.

La Coordinadora d’ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida és una federació que agrupa
entitats de la demarcació de Lleida que treballen en cooperació internacional, pau i drets humans.
La Coordinadora neix amb el Moviment 0,7 a meitats dels anys noranta per promoure una acció
conjunta que persegueixi el canvi cap a la justícia social. És coneguda la trajectòria històrica de
treball de la federació en temes de cooperació al desenvolupament i solidaritat des dels anys 90. La federació agrupa més de 30 ONGD i moviments solidaris de la ciutat i la província de Lleida que treballen per la solidaritat i la justícia social i per la cooperació amb les persones i pobles empobrits del planeta.

La placa de la Paeria a la Solidaritat s’ha entregat aquest dissabte 29 d’abril, juntament amb els reconeixements a altres entitats i persones per la seva contribució i implicació social en diferents àmbits.

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard