Presentem la guia didàctica “Humoràlia SOS Clima” en format imprès al claustre del Rectorat

La Coordinadora d'ONGD i aMS de Lleida i Pagès Editors publiquem una guia per treballar les causes i les conseqüències de l'emergència climàtica a les aules.

El Claustre de les Heures del Rectorat de la Universitat de Lleida serà l’escenari de la presentació de l’edició impresa de la guia didàctica de l’exposició “Humoràlia SOS Clima” el pròxim 8 de juny a les 19h. Aquesta iniciativa té com a objectiu principal sensibilitzar sobre la problemàtica del canvi climàtic i proposar solucions mitjançant l’humor gràfic.

Durant l’acte de presentació, a càrrec de la creadora del contingut pedagògic, Dànae Quiroz Llobet, els assistents tindran l’oportunitat de conèixer de primera mà el contingut d’aquesta guia didàctica innovadora. La guia busca despertar l’interès dels estudiants i fomentar una reflexió crítica sobre la importància de preservar el nostre planeta.

Els centres educatius de la zona han tingut l’oportunitat d’aprofitar la guia des de novembre de 2022 en el seu format digital. Ara, gràcies a la col·laboració entre la Coordinadora d’ONGD de Lleida i Pagès Editors, la guia també estarà disponible en paper. Aquesta nova edició impresa permetrà als centres educatius tenir accés a tot el contingut de la guia de manera tangible.

Amb aquesta guia didàctica, els centres educatius podran dur a terme activitats a l’aula que els permetran aprofundir en les causes i les conseqüències de l’emergència climàtica. La guia ofereix informació detallada sobre aquesta qüestió, així com una sèrie d’activitats i propostes perquè els estudiants puguin apropar-se a aquesta problemàtica d’una manera interactiva i divertida.

Els 15 primers assistents de centres educatius que confirmin la seva assistència a l’acte mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a sensibilitzacio@coordinadora-ongd-lleida.cat rebran una guia en format imprès de regal. Aquests podran recollir la seva guia el mateix dia de l’acte de presentació.

L’exposició “Humoràlia SOS Clima” i la seva guia didàctica s’han convertit en eines valuoses per a l’educació primària i secundària en la lluita contra el canvi climàtic. Amb aquesta iniciativa, es busca conscienciar els joves i promoure un compromís actiu per a la preservació del medi ambient.

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard