#Rebobina: Vecinas, vivas donde vivas

Aquest documental vol donar a conèixer la situació que viuen les dones migrants als assentaments d'Almeria i la vulneració del seu dret a l'empadronament. Una situació que es repeteix en moltes zones agrícoles d'Espanya, també a casa nostra.

La mort de treballadors i treballadores agrícoles en incenis als barris de barraques on viuen es repeteix massa sovint i posa de manifest la vulneració de drets dels treballadors d’origen migrant.

Aquest documental d’Alianza por la Solidaridad-ActionAid, produït per Entre Fronteras i finançat per la Junta de Andalucía, realitzat per alumnat de la Universitat de Granada, vol donar a conèixer la situació que viuen les dones migrants als assentaments d’Almeria i la vulneració del seu dret a l’empadronament.

“La que recull els teus paquets quan no hi ets. La que es preocupa per què t’haurà passat quan passen els dies sense veure’t passar. La que et demana i et dona sal. És la teva veïna. La teva veïna també és la que et creues pel carrer i s’esforça per aprendre la teva llengua per dir-te bon dia, bona tarda o gràcies. La que treballa als camps per omplir la teva nevera. La que té por que el foc cremi altre cop casa seva. La que viu en una barraca. També és la teva veïna”

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard