La Coordinadora d’ONGD i aMS inicia l’any amb la renovació de la Junta

La nova Junta s'ha presentat i aprovat en la primera assemblea de l'any de la COordinadora d'ONGD i aMS de Lleida

Segons els Estatuts de la Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida, els càrrecs de la Junta es renoven cada 4 anys i tenen com a funció representar la Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida i l’Assemblea de membres, vetllar per la defensa d’interessos de l’entitat i pel compliment dels Estatuts i el Codi Ètic, moderar debats interns, supervisar la comptabilitat i presentar balanços, pressupostos i memòria d’activitats, elaborar propostes de treball anual i llibres d’actes, entre altres funcions.

Carme Campoy, vicepresidenta de la Junta, afirma que “formar part de la Junta de la Coordi em suposa sobretot un aprenentatge entorn a les polítiques de cooperació, permetent-me entendre i conèixer aquest àmbit des dels seus diferents nivells, des de la base i el treball a terreny fins a l’esfera política. També em permet una més gran participació a diferents espais”.

La Coordinadora d’ONGD i altres Moviments Solidaris (aMS) de Lleida agrupa entitats molt diverses que treballen en cooperació i solidaritat amb les persones i pobles empobrits del planeta, i engloba també altres moviments solidaris. Cada entitat treballa en els àmbits específics d’actuació, mentre que la Coordinadora permet un treball conjunt de les diferents organitzacions i els dóna suport per fer front als reptes que van sorgint en el terreny de la solidaritat.

Les diferents entitats de la Coordinadora treballen amb un ventall de col·lectius molt variat, amb plantejaments ideològics i activitats també molt heterogènies. Els càrrecs de la Junta són persones que formen part de les entitats membre de la Coordinadora i per tant poden aportar experiència i diferents visions que ens permeten promoure una acció conjunta i treball pel canvi cap a la justícia social.  

En l’acte central de la Campanya La Vida al Centre, es va fer un agraïment a la feina de Montserrat Martínez, Neus Salat i Pilar Sierra, anteriors membres de la Junta.

Més informació a l’apartat Transparència de la web de la Coordinadora.

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard