SAC SOLIDARI

El Sac Solidari de la Coordinadora d’ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida és un projecte que té per objectiu organitzar i difondre materials de Sensibilització i Educació per al Desenvolupament. El Sac Solidari està dirigit a tots els agents de l’educació,  centres d’educació formal i no formal, cooperants, entitats solidàries, ONG, administracions, i públic en general.

A més de ser un catàleg amb un ampli ventall de materials i recursos, el Sac Solidari és també una eina d’assessorament didàctic per als diferents agents d’Educació per al Desenvolupament. Si no trobes el material que necessites a través del cercador truca’ns, envia’ns un correu o visita’ns i t’ajudarem a trobar el material que més et convingui.

Categoria
Temàtica
Tipus de recurs
Nivell educatiu
Maletes pedagògiques
Coordinadora d'ONGD i aMS de Lleida
Maletes pedagògiques
Coordinadora ONGD i aMS de Lleida
Exposicions
29 miradas
Exposicions
Fundipau
Maletes pedagògiques
SAFI Stop Fenòmens Islamofòbics
Jocs i dinàmiques
Coordinadora ONGD i aMS de Lleida
Maletes pedagògiques
Antisida Lleida
Exposicions
Fundació Josep Comaposada- Sindicalistes Solidaris
Jocs i dinàmiques
Medicus Mundi Mediterrània
Maletes pedagògiques
Sindicalistes Solidaris

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard