1 diferent 1 Activitats per comprendre i combatre la desigualtat social

Categoria: Jocs i dinàmiques
Temàtica: Exclusió Social, Accés a l’educació primària, Accés a l’alimentació i a l’aigua, Drets laborals, Cooperació Internacional, Igualtat de gènere, Drets humans
Tipus de recurs: Unitat Didàctica, Maleta Pedagògica, Publicació
Nivell educatiu: Primer cicle de primària, Segon cicle de primària, Tercer cicle de primària, Primer cicle de secundària, Segon cicle de secundària, Batxillerat, Persones adultes
Formats i mides Llibre que inclou un total de 48 activitats.
Idioma català
Entitat Fundació Escolta Josep Carol
Telf. entitat 973268278
Email entitat sensibilitzacio@coordinadora-ongd-lleida.cat
Temàtica: Exclusió Social, Accés a l’educació primària, Accés a l’alimentació i a l’aigua, Drets laborals, Cooperació Internacional, Igualtat de gènere
Observacions: Tenim el llibre disponible a la Coordinadora d'ONGD i aMS de Lleida. Per adquirir-lo en prèstec, cal contactar la Coordinadora

La societat està sotmesa a canvis constants, transformacions que desafien la capacitat d’adaptació de qui educa a l’hora de preparar els infants i joves de cara al seu futur, ja sigui a l’escola, a l’agrupament escolta o a l’esplai.

TAMALI. Recursos per educar en valors  és una col·lecció de recursos pedagògics pensada per facilitar la tasca de professorat. caps escoltes i monitors i monitores. Cada volum de la col·lecció  aporta recursos i dinàmiques per a una temàtica concreta amb una proposta metodològica per a quatre etapes educatives, abraçant dels 6 als 18 anys.

Des que el món és món i les persones, persones, hi ha exemples de societats on la desigualtat (i no la diferència o la diversitat) no ha existit, o s’ha cambatuta de manera eficaç.

Amb aquesta premissa el llibre que us presentem analitza àmplicament  el concepte de desigualtat, fent especial referència a aquella que té l’origen en la distribució desigual dels recursos. Ho fa trencant amb tòpics i aportant una sèrie d’exemples que ajuden a comprendre les peculitaritats de la desigualtat social en el món actual. El llibre ofereix a més una sèrie d’activitats per realitzar amb infants i joves que tracten la temàtica sense complexos i amb una metodologia que potencia no només el coneixement i la comprensió, sinó també el compromís, la’cció i la implicació com a actituds vitals davant les injustícies socials.

Clica aquí per consultar el material

Share on whatsapp
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard